E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAbdurrahman Yıldırım'ın hisseleri uçtu---

Abdurrahman Yıldırım'ın hisseleri uçtu

Abdurrahman Yıldırım'ın hisseleri uçtu
27 Ağustos 2011 - 08:13 borsagundem.com

Borsanın önemli spekülatörlerinden biri olan Abdurrahman Yıldırım hisselerini başka bir spekülatöre kaptırdı

Borsanın en fazla yasaklanan spekülatörleri listesinde üst sıralarda yer alan ve İhlas hisselerinde yaptığı operasyonlarla ismini duyuran Abdurrahman Yıldırım yeni bir operasyonla borsada anılıyor.
İddialara göre bir hissede operasyon için başka bir oyuncu ile anlaşan Yıldırım, elindeki hisseleri teminat olarak karşı tarafa vermiş! Yapılacak operasyondan büyük para kazanma hayali kurarken elindeki hisselerden olmuş... Yıldırım’ın çevresindekilere, “Benim sayemde bu piyasaya girdiler” dediği ve birlikte İhlas hisselerinde işlem yaptıkları oyunculardan yediği darbeye karşı hukuki işlemleri başlattığı bize ulaşan bilgiler arasında.
Yıldırım’ın, genç oyunculara “Hisselerimi verin” diye ihtarname gönderdiği ancak karşı tarafın da bu resti gördüğü söyleniyor.
Genç oyuncuların operasyonun başarısızlıkla sonuçlanması nedeniyle hisselere el koyduğu ve para kaybettikleri için Yıldırım’ın hisselerini geri vermedikleri ifade ediliyor.
Olayın son borsa operasyonuyla birlikte su üstüne çıkması ise şaşırtıcı! Mecnur Çolak başta olmak üzere çok sayıda kişinin gözaltına alındığı operasyonda paniğe kapılan oyuncuların birçok hissede büyük zarar yazdığı biliniyor. Abdurrahman Yıldırım’ın da bu karmaşada hisselerini kurtarmak arayışına girdiği iddia ediliyor. Operasyon zararla sonuçlandığı için birbirlerine giren tarafların kavgası nasıl sonuçlanır bilinmez! Belki iki taraf da yakında yeni bir operasyon için anlaşıp sadece bu operasyondan dolayı uğradıkları zararların telafi ederler ama asıl mağdur olan küçük yatırımcının zararını kim ödeyecek? 
BORSAGUNDEM.COM

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)