E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivAccent'ler değişiyor---

Accent'ler değişiyor

Accent'ler değişiyor
08 Şubat 2011 - 08:49 borsagundem.com

Hyundai, yeni model tanıtımı için belirlediği Mısır'ı, son anda Dubai ile değiştirdi

Mısır'da süren kargaşa yüzünden Koreli sanayi devi Hyundai, son etkinlğindeki yönünü Dubai'ye çevirdi. Hyundai, önümüzdeki günlerde satışa çıkaracağı yeni Accent modelinin 10 günlük tanıtımı için Mısır'ın Sharm el Sheikh kentini seçmişti. İçinde Türkiye'nin de bulunduğu ve Accent modelinin en çok sattığı pazarlar olan İsrail, Suudi Arabistan, Ürdün, Suriye, Dubai gibi ülkelerden davetlilerin bulunacağı tanıtım etkinliklerine 200'ün üzerinde katılım olacaktı. Tanıtım toplantısına Hyundai adına da Korediki başkan yardımcısı katılacaktı. 3 grup halinde yapılacak tanıtım etkinliği, Mısır'da yaşanan olaylar nedeniyle iptal edildi. Koreli üretici Hyundai'nin yeni orçtadoğu'da en çok satan modeli Accent sedanın tanıtılacağı toplantının yeni yeri ise Dubai oldu.
Yeni modelin tanıtımı Mısır'dan Dubai'ye kaydı
MISIR'da toplantının yapılacağı Sharm El Sheikh'e Kahire üzerinden ulaşması planlanan katılımcıların, can güvenliklerinin tehlikede olması yüzünden etkinliğin yer edğiştirdiğini belirten Hyundai yetkililerine Türkiye de teklif edilmiş. Fakat, toplantı tarihine çok az zaman kaldığı için, daha önce 'Bu tanıtım toplantılarını naralarda yapalım sorusuna cevap olarak belirlenen 'short list'de yer alan ikinci şehir olan Dubai'de karar kılınmış.
Otomobilde euro zammı geliyor
RENAULT Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, araba alacaklara kötü haber. Aybar, euroda yıl başından bu yana görülen değer artışının otomotiv sektöründe fiyatlara yansıyacağını söyledi. Aybar, 'Fiyat zamları belli ölçüde yapılacak, bu kaçınılmaz. Rekabet öylesine yoğun ve güçlü ki zamlar euronun değer artışının gerektirdiği kadar yapılamayacak, bizler kendi içimizde bunları sübvanse edeceğiz' diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)