E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıFED açıklamaları sonrası emtialar düştü---

FED açıklamaları sonrası emtialar düştü

FED açıklamaları sonrası emtialar düştü
19 Mayıs 2016 - 11:45 borsagundem.com

FED raporlarının ardından altın 1254, petrol 47 dolar seviyesinde

Altın FED tutatnakları öncesinde 1273 seviyelerinde işlem görürken açıklama sonrası  yüzde 1.7 değer kaybederek 1255 seviyesini test etti. Şu saatlerde yüzde 0.31 eksi ile 1254 seviyelerinde…

Fed'in Nisan ayındaki toplantılarında birçok yetkili eğer ekonomi gelişmeye devam ederse Haziran ayında bir faiz artırımının uygun olacağını söyledi.  

FOMC üyeleri, gelecek verilerin ekonomide iyileşmeye işaret etmeleri halinde Haziran ayında faiz artırımı kararı alınması olasılığına dikkat çekerlerken, piyasaların Haziran ayında bir faiz artırımı olasılığı görmediğini de hatırlattılar. , Bir gün önce tüketici enflasyonu, konut başlangıçları ve sanayi üretimi verilerinin beklentilerin üzerinde gelmesiyle piyasaların faiz olasılığı yüzde 4'ten yüzde 14'e yükselmişti. Bu olasılık bugün yüzde 24'e tırmandı. 

Petrol fiyatlarında ise,brent petrol 49.50 dolar seviyelerinden açıklamanın ardından 48 dolar seviyesini gördü.Şu saatlerde  yüzde 1.45 eksi ile 47.80 seviyesinde…NYMEX ise yüzde 1.87 düşüşle 47.29 Dolar seviyesinden işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)