E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAcil telefon: Paris’te görüşelim---

Acil telefon: Paris’te görüşelim

Acil telefon: Paris’te görüşelim
15 Eylül 2013 - 14:26 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Kerry Davutoğlu’nu aradı. Türk Dışişleri Bakanı Suriye’yi konuşmak için Fransa'ya gidiyor...



ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu bu sabah telefonla aradığı bildirildi. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, söz konusu görüşme iki bakanın dünkü telefon görüşmesinin devamı niteliğinde oldu.
Görüşmede, Suriye'de rejimin elindeki kimyasal silahların imhasına ilişkin olarak Rusya ile ABD arasında varılan mutabakat çerçevesinde önümüzdeki dönemde izlenecek yöntemin ele alındığı öğrenildi. Kerry'nin ayrıca, yarın Paris'te konu hakkında çeşitli ülkelerle görüşmelerde bulunacağını belirterek, Davutoğlu'nu da Paris'e davet ettiği kaydedildi.
Bu kapsamda Davutoğlu'nun yarın Paris'e giderek, başta ABD olmak üzere ilgili ülkelerden muhataplarıyla Suriye'deki durum hakkında temaslarda bulunması öngörülüyor.  (AA)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • e15 Eylül 2013 17:20

    Yani bizimkini yanına çağırmış.Bizimki de koşturmuş.

  • ZAKKO ihvan.15 Eylül 2013 17:12

    Bakalım bu ülkeyi ABD ye daha nekadar PEŞKEŞ çekeceksiniz sanki bunları türk milleti bilmiyormu yarın sandıkta bu cezaları bu ülkenin milleti sizlee kesecektir.

  • kemal15 Eylül 2013 15:51

    Yok kardes bizimki yanci degil sadece yancilari bir tanidigi:)))))))

  • cesim15 Eylül 2013 14:45

    bm ye bağlı tüm dışişleri bakanları çağrıldı. hemen havalara girmeyin. abd ve rusya ne derse o olur. bizimki sadece okey masasındaki yancı.