E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdalet Bakanı Gül'den yeni adli yıl mesajı---

Adalet Bakanı Gül'den yeni adli yıl mesajı

Adalet Bakanı Gül'den yeni adli yıl mesajı
01 Eylül 2019 - 10:40 borsagundem.com

Gül, "Yeni adli yıl, reformcu ve kararlı bir yaklaşımla temel hak ve özgürlüklerin teminatı olan hukuk devleti ilkesini derinleştirme dönemi olacaktır." dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yeni adli yılın açılışı dolayısıyla mesaj yayımladı. Adalet Bakanı Gül, "Yargı Reformu Strateji Belgesi, yeni adli yılın temel ajandası ve yol haritası niteliğini taşımaktadır." dedi.

Gül, "Yeni adli yıl, reformcu ve kararlı bir yaklaşımla temel hak ve özgürlüklerin teminatı olan hukuk devleti ilkesini derinleştirme dönemi olacaktır." ifadesini kullandı.

"Milletimize taahhüt ettiğimiz hedefleri hayata geçireceğiz"

Bakan Gül, Yargı Reformu Strateji Belgesiyle millete taahhüt ettikleri hedefleri demokratik ve çoğulcu zeminde birer birer hayata geçireceklerini belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 01 Eylül 2019 14:51

    Bankada hesabın var diye içerde sin, arsa veriyorsun beleş dışardasın.

  • :)01 Eylül 2019 13:49

    yandaşın evladı, aklanıyorsa, orada adalet ve yargı yoktur. Garibana balyok, zengine gümüş tepsili yargı sistemi ile ülke gelişmez. Halk sömürüldükçe, fakirleşir, hukuksal oalrak hakkını alamadığı sürece, bu düzende bir yerde kırılır, esneklik geçicidir. yarg çok önemlidir. deniz fenerini çözemeyen yargı, zarrfaı aklayan yargı.. ya konuşturmayın bize karşı hukuk işler, zengin deiliz :D

  • doğru01 Eylül 2019 13:39

    açılış olsa ne olacak ,hiç kimse verilen kararlardan ,kararların uzun zamana yayılmasından memnun değil , suçlu cenneti olduk...

  • Cingöz 01 Eylül 2019 12:56

    Manipülasyon davaları hep zaman aşımından düşüyor.

  • Itri01 Eylül 2019 12:16

    Geçen yıl actigim davalar hala bitirilmedi. Yargi çok yavaş işliyor