E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAdnan Polat'a ağır eleştiri---

Adnan Polat'a ağır eleştiri

Adnan Polat'a ağır eleştiri
17 Ocak 2011 - 19:30 borsagundem.com

CHP'li İnce, Galatasaray'ın Başkanı Adnan Polat'a yüklendi

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Galatasaray’ın yeni stadyumunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik protestoyla ilgili soruyu yanıtlarken geçmişte Fenerbahçe seyircisinin Mesut Yılmaz’ı protesto ettiğini, Necmettin Erbakan’ın da seyirci tarafından protesto edildiğini, bunların stadyumlarda olağan şeyler olduğunu söyledi. İnce, şunları söyledi:
"Çakmak, bozuk para atmamış, küfür etmemiş, bir tepki göstermişler. Stadyumlarda tepki gösterilir, bunu anlamak lazım. Bunun cevabını Sibel Can veriyor, bir şarkısı var ya ’kimse şah değil, padişah değil’ diye. Başbakan kendisini padişah zannettiği için en son imparatorluğunun haritalarını, ’muhteşem Recep’ versiyonu olarak açıkladı. Bunlar olabilir, anlamak lazım. Asıl anlayamadığım; ’bak görürsünüz size ne yapacağız...’
Adnan Polat da yağcılık sınırlarını zorluyor, tek tek tespit edip, stadyuma sokmayacakmış. Sen kimsin? İnsanlar protesto ederler, bizi de edebilirler, biz protesto edilmiyor muyuz zannediyorsunuz. Biz de zaman zaman bu tür durumlarla karşılaşıyoruz. Siyasetçi bu tür durumlara alışık olmalı. ’Bir Allah kuruş Galatasaray’ın parası yokmuş’ deniliyor. 300 milyon dolar TOKİ’nin kasasına nereden girdi? Dolar olunca mı Allah kuruşu diye gördü. Stadyumlarda kitlesel tepkiler her zaman olabilir, her siyasetçinin başına gelebilir. Anlayışlı olmak, tehdit etmemek, yağcılık sınırlarını zorlamamak lazım." İnce, bazı bakanların, "Galatasaraylılıklarını askıya aldıklarına" yönelik açıklamalarının sorulmasına, "Ben Fenerbahçeliyim. Galatasaraylı olsaydım çok mutlu olurdum" karşılığını verdi.
Muharrem İnce, Cumhurbaşkanın görev süresine ilişkin tartışmaların sorulmasına, "Cumhurbaşkanlığına aday değilim, herhalde Erdoğan bu soruyla yakından ilgileniyordur" karşılığını verdi.
Milliyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AFK190518 Ocak 2011 02:43

    O gün bende olsam aynı tepkiyi verirdim! Ben kendimi tespit ettim ve stada almayacağım Sn Polat içiniz rahat olsun! Zaten o stadı bu futbol ile dolduramayacaksınız birde tepki gösterenler dediğiniz kişileride almazsınız boş tribünlere oynar takım. Olmadı akp'den bakanları çağırın tepki gösteren olmaz stadımız boş olduğu için bence tam sırası!

  • ince mince ))18 Ocak 2011 02:20

    trübünlere oynama ince ince..

  • GS18 Ocak 2011 01:08

    ADNAN POLAT DEĞERLİ BİR ABİMİZ. ASLINDA ONA YALAKALIK DEMEYELİMDE... ÖYLE GEREKTİRDİĞİ İÇİN ÖYLE KONUŞTU DİYELİM...

  • ALİ ÖZGÜR17 Ocak 2011 23:10

    ADNAN POLAT SENİ SEVERDİM. AMA YALAKALIK HELE İKTİDARLARA O İKTİDARA OY VERMİŞ OLSAMDA KANAT ÖNDERLERİNİN YALAKALIĞINDAN TİKSİNİRİM.ADNAN POLAT KENDİNİ BAŞBAKANIN HAFİYESİMİ ZANEDİYORSUN. ÇİRKİN BİR AÇIKLAMA YAPMIŞSIN TARAFTARINDAN VE TÜM TÜRKİYEDEN ÖZÜR DİLEMELİSİN.BU İKTİDAR GİDİCİ AMA SPOR EBEDİDİR.

  • fenerli17 Ocak 2011 22:45

    Galatasaraylıların "bir Allah kuruşu yok" sözünü çok talihsizce buluyorum. Bu ülkenin vergilerini Barcelonalılar mı yoksa M.unıtedliler mi ödüyor acaba.Yada birileri bu ülkenin hazinesindeki paraları babasının parası mı zannediyor? Sn.Adnan Polat için ise ne söylenebilir bilmiyorum. Karekterini gösteriyor işte...Galatasaraylılar ise tek kelimeyle MUHTEŞEMMMMM

  • vadi17 Ocak 2011 19:49

    İşte bu yaaaaa!