E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAdvocaat'ın çözmesi gereken en önemli sorun---

Advocaat'ın çözmesi gereken en önemli sorun

Advocaat'ın çözmesi gereken en önemli sorun
03 Ekim 2016 - 09:41 borsagundem.com

Sabah'tan Uğur Meleke, Fenerbahçe'de Advocaat'ın çözüm bulması gereken en önemli sorunu "Advocaat'ın çıkmazı" başlığıyla köşesine taşıdı. İşte Meleke'nin o yazısı:

Fenerbahçe'nin peş peşe kazandığı son üç maçta üç önemli avantajı vardı: Birincisi, duran topları Lens'la harika kullanmışlardı. Dün hem savunmada hem hücumda Osmanlı'ya kaptırdılar hava üstünlüğünü.

İkincisi, rakiplerin çıkarken kaybettiği toplarla sayısız fırsat yakalamışlardı. Kasımpaşa da, Antep de, Feyenoord da çıkarken defalarca kaptırdılar topu Fenerbahçe’ye. Dün Musa-Mehmet-Ndiaye daha iyilerdi bu konuda.

BÖYLE NASIL GOL ATACAK

Son üç maçı kazandıran üçüncü detay da iki kenar adamı Lens-Volkan’ın formlarıydı. Dün Lens yoktu. Yük yalnızca Volkan’ın sırtındaydı doğal olarak. O da gol dahil F.Bahçe’nin her pozisyonunun kahramanıydı. Ama çabası bir puana yetti.

Öyleyse soru şu: Fenerbahçe klasik setle nasıl gol atacak? Rakipleri çıkarken kaptırmazsa ya da duran toplarda iyiyse iş hep Lens-Volkan’a mı kalacak? Advocaat’ın çözüm bulması gereken sorun da bu galiba.

MASKELİ SKRTEL VERİMLİ Mİ?

Milli takımdan sakatlığı nedeniyle çıkarılan Hasan Ali’nin dün kulübede olması enteresandı, ama gelen bilgiler oyuncunun Ankara’ya gittikten sonra ağrılarının arttığı yönünde. Daha enteresan olansa Skrtel’ın maskeyle oynaması bence.

Söz konusu bir Dünya Kupası finali filan değilse bir futbolcunun sahada böyle acı çekmesini anlayamıyorum doğrusu. Görüş açısını kesinlikle daraltan, huzursuz eden bir maskeyle Skrtel yerine sağlam bir Neustadter oynasa daha mı kötü olurdu acaba?

VAN PERSİE’NİN EN KRİTİK AYI

Hafta içi konuştuğum Hollandalı gazeteciler, Van Persie’nin en büyük hayranı Advocaat onu kullanmıyorsa, artık hiçbir üst düzey ligde oynayamayacağı görüşündeydiler. Dün nihayet 45 dakika oynadı, gol de attı Van Persie. Eminim Advocaat da üçlü orta sahasının yetenek kısıtına bir alternatif bulmak istiyordur ve şüphesiz ki Van Persie’li bir hücum hattı güzel bir seçenek olacaktır. Artık top Van Persie’de bence. Önünde kritik bir ay var. İki Manchester maçında, eski takımını ondan vazgeçtiklerine pişman etmek istiyorsa hayata bağlanmalı artık. Daha çok istemeli. Daha çok çalışmalı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)