E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAftan yararlanacak borsa şirketleri---

Aftan yararlanacak borsa şirketleri

Aftan yararlanacak borsa şirketleri
21 Kasım 2010 - 17:13 borsagundem.com

Hükümet borç affını yakında hayata geçirmeye hazırlanırken, borsada gözler yüksek vergi borcu olan şirketlere çevrildi

YÜKSEK VERGİ BORCU OLAN ŞİRKETLERİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • turan murtaz25 Kasım 2010 19:18

    kardeşim ben annemin evini sattım? bu borcu kapamak için soruyorum şimdi 1 ay oldu ödemeseydim? bende yararlanacaktım degilmi? ne yaptık evi sattık devlete borcumuzu ödedik eger bu aftan biz yararlanmayacaksak kim yararlanacak bana ne be şirketlerden? az buz para degildi :( 20..25.. bin civarı idi ee ne yaptık evi sttık ödedik şimdi soruyorum biz niye yararlanamıyormuşuzz? ben hakkımı helall etmem haram zıkkım olsun ne ğüzel türkiye be adamaların onca borcu af olacak bizim ğibi fakir fukaralar ezilecek eger biz yararlanamayacaksak allah belasını versin bu başımızdakilerin :((evi sattım evi dedemden kalma evi niye? borcu kapamak için? yazıklar olsun size bunu ben yazıyorum : TURAN MURTAZ ... yazıklar olsun be yazıklar olsun size afmış bu af bize degil yalakalık yapmak için şirketleremi? yapıldı bunuda bikmek bir TC vatandaşı olarak hakkım :(( bir şey daha HALA TÜRKÜM:)) TÜRK KALACAM:)) SİZE İNATTT ? ama sizler bu yaptıklarınızla öbür tarafta cayır cayır yanacaksınız işl :)) BEN TURAN MURTAZ ( HAKKIMI HELAL ETMİYORUM) İŞL ALLAH TA AF ETMEYECEK SİZİ

  • selami kara22 Kasım 2010 08:53

    Eğer hükümet bu vergi affını çıkartırsa hakkımı helal etmeyeceğim.Mesela Çimsa nın nasıl borcu oluyor.Her yıl şirket düzenli kar ediyor bir kere.TS ise takır takır kar ediyor. Yazıklar olsun,halktan alın,ulufe gibi dağıtın. Vergisini şimdiye kadar düzenli ödeyenler enayimi.

  • Moron Moronto21 Kasım 2010 21:15

    Vatandaşın ne borcu olur ki?Elektrik,su,telefon...Onları da demedi mi hemen kesilir.Bu hükümetin kimin hizmetinde olduğu,kimi koruduğu bir kere daha ayan beyan ortaya çıkmıştır.SADECE BÜYÜK SERMAYEYE!