E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAğrı'da teröristlerle çatışma çıktı ---

Ağrı'da teröristlerle çatışma çıktı

Ağrı'da teröristlerle çatışma çıktı
18 Temmuz 2015 - 17:26 borsagundem.com

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi yakınlarındaki Ağrı Dağı eteklerinde güvenlik güçleri ile PKK'liler arasında çatışma çıktı.

Doğubayazıt'ın Ağrı Dağı eteklerindeki Topçatan ile Demirkapı köyleri arasında, PKK'lılar ile bölgede önlem alan güvelik güçleri arasında silahlı çatışma çıktı.Çatışma sırasında Doğubayazıt- Gürbulak karayolunda da ulaşım aksadı. Bir saatten fazla sürdüğü öne sürülen çatışmadan sonra PKK'lılar Ağrı Dağı'na çekilirken, güvenlik güçleri bölgede geniş önlem aldı. Topçatan ve Demirkayı köylerinin giriş- çıkışını kontrol altında alan güvenlik güçleri çatışmayla ilgili bilgi vermedi. Ölen ya da yaralanan olmadığı belirtilen çatışma nedeniyle köylüler, gece korkudan dışarı çıkamadıklarını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALLAHA havale ediyoruz.18 Temmuz 2015 23:32

    Ülkede menfaatler başlarsa olacağıda budur başımızdakiler ceplerini doldurdular hatta ve hatta kendi adamlarınıda zengin ettiler ama nedense ülkeyi unuttular birde bunun üzerine GENEL KURMAY BAŞKANIda onların yanına paylaşmacı olunca ülke diye birşey kalmadı ben bu ülkede ne genel kurmaya nede emniyet birimlerine güvenirim kimseden ses çıkmıyor demekki sadece kendi çıkarları mavf olmasın diye herşeye göz yumuyorlar.ALLAH ıslah etsin.

  • okn18 Temmuz 2015 23:09

    Insansiz hava araclariyla biraz les alinsa arazide top kosturamazlar agriyi tenduregi baslarina yiksin iha lar

  • tolga18 Temmuz 2015 20:53

    sessiz insansız hava aracı geliştırın bide bunlara ısı gudumlu ,hareketete duyarlı bomba takın gönderin ağrı dagına didik didik edin kameralarla yerni te spit edin baslarına dunyayı yıkın ne işi var mehmetçiğin agrı dsgında pusuya duşerse kurtulma sansları yok çok kötu bir yer heryer magara ben olcaktımkı genelkurmay baskanı bak nasıl oluyor bu işler öğretırdım ama.