E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAhmet Çakar çark etti---

Ahmet Çakar çark etti

Ahmet Çakar çark etti
04 Kasım 2011 - 15:07 borsagundem.com

Ahmet Çakar Fenerbahçe ile ilgili basın açıklaması yaparak sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi

Ahmet Çakar'ın, dün Trabzon'da katıldığı bir toplantıda söyledikleri gündeme bomba gibi düştü.. Bugün ise bu açıklamalarının yanlış anlaşıldığını düşünen Ahmet Çakar bir basın açıklaması yaparak sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi...
İşte Ahmet Çakar'ın bugün yaptığı açıklama...
"3 Kasım 2011 tarihinde Trabzon’da Spor Toto Süper Ligi 2010-2011 sezonunun şampiyonu ile ilgili söylemiş olduğum sözlerin yanlış anlaşıldığını üzülerek görüyorum. Konuşmamda “Normal şartlar altında Trabzonspor’un şampiyonluğu hayırlı olsun” demiştim. Bu sözlerle sadece Türkiye Futbol Federasyonu’nun Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi’ne göndermeme kararının Trabzonspor’u fiilen şampiyon ilan ettiği anlamına geldiğini belirtmek istedim.
Bu görüşlerimin bugün bazı yayın organlarına maksadını aşan bir şekilde yansımış olması beni çok üzmüştür. Devam eden yargı süreciyle ilgili bir konuda açıklama yapmayacağım gibi, hiçbir zaman Fenerbahçe taraftarını yaralayacak bir söz de söylemek istemem. Yanlış anlaşılmaktan dolayı duyduğum derin üzüntüyü tüm spor kamuoyu ile paylaşmak isterim.
Saygılarımla, Ahmet Çakar"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şahin04 Kasım 2011 15:56

    alıştık biz senin dansöz gibi kıvırmalarına eyy çakar sen hep öyle eyyyy aziz yıldırım filan dersin ya eyyyyy federasyon filan şimdi fenerbahçe taraftarıda sana diyor alıştık biz senin kıvırmalarına eyyy çakar.

  • misafir04 Kasım 2011 15:13

    kıvır ahmet kıvır senin işin bu kıvırmak