E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAhmet Yıldırım Çalık Holding’de---

Ahmet Yıldırım Çalık Holding’de

Ahmet Yıldırım Çalık Holding’de
10 Eylül 2014 - 12:52 borsagundem.com

A Yatırım Genel Müdürlüğü’nden geçen ay istifa eden Ahmet Yıldırım, Çalık Holding’de önemli bir birimin Grup Başkanı oldu

BORSAGUNDEM.COM / ÖZEL HABER

Sermaye piyasalarının usta ve ünlü ismi Ahmet Yıldırım, yeni bir transferle ortaya çıktı. 15 ay oturduğu AYatırım (Alternatif Yatırım) Genel Müdürlüğü koltuğundan geçtiğimiz ay kalkan Yıldırım’ın yeni adresi Çalık Holding.

Beklenmedik istifası borsa dünyasında şaşkınlıkla karşılanan Ahmet Yıldırım iş hayatından fazla uzak durmadı.  Tatili uzatmayan ünlü borsacı, Çalık Holding’de Finansal İlişkilerden ve Stratejik Planlamadan Sorumlu Grup Başkanlığı’na getirildi.

KENDİ İŞİNİ KURMAKTAN VAZGEÇTİ

Yakın çevresine söylediklerinin aksine kendi işini kurmaktan vazgeçtiği görülen Ahmet Yıldırım’ın 22 yıllık Yapı Kredi kariyerini sonlandırıp geçtiği AYatırım’dan 15 ay gibi kısa bir zaman sonra ayrılması,  Abank Genel Müdürlüğü’ne atanan Meriç Uluşahin’le ilişkilendirilmiş ancak iddialar bir yanıt bulmamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kyat11 Eylül 2014 17:47

    sevgili Borsa gündem, ünlü ve usta borsacı payesini bu beye neden verdiniz anlamadım. 20 küsur yıl Yapı kredi gibi büyük bir camiada arada kaynayıp idare tti. daha küçük ve başarı/başarısızlığın kısa sürede görüldüğü bir yapıda 1.5 sene dayanabildi. En ufak bir katkıda bulunamadı. Gönderdiler. Doğrusu bilinsin.