E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti kongreyi öne çekebilir---

AK Parti kongreyi öne çekebilir

AK Parti kongreyi öne çekebilir
07 Ağustos 2015 - 13:30 borsagundem.com

AK Parti’nin büyük olağan kongresinin eylül ayı sonunda yapılması bekleniyordu

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mevcut durumda AK Parti'nin kongresini ertelenmeyi düşünmediği öğrenildi. Hazırlıklar yetişirse, ağustos sonunda veya eylül başında kongrenin yapılması planlanıyor.

Kongre için planlanan en geç tarih ise eylül ayı sonu. Parti kaynakları, konuyla ilgili, “Başbakan’ımızın genel başkan seçildiği kongre haricinde bugüne kadar  AK Parti’de olağanüstü kongre yapılmadı. Bu kongreyi de zamanında gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Ağustos sonu veya eylül başı yapabiliriz” değerlendirmesinde bulundu. (HABERTÜRK)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kutulu duzen07 Ağustos 2015 17:43

    Köprü ge erken at degistirilmez hocayla devam değiştirilse büyük olasikla yüzde 40 bulamaz hele gül de parti kurarsa akp kimse kalmaz hepsi oraya geçer saray bunu bildiği için dengeler i iyi kuracaktır ama bir gün Kaddafi Saddam mübarek gibi sonları gelecek siyaset yeri kimsenin şirketi ve babasının mali değil bu düzen yıkılacak kimler geldi kimler gitti kalanlar mirası bölüsme için birbirlerini öldürdüler

  • dogrydur07 Ağustos 2015 14:23

    yapsinlar kongreyi ve gercekten birisini secsinler ve Tayyip etkisi ve kin nefret kalksin partinin ustunden , bak sen turkiye nasil yeniden kopusa geciyor

  • vato07 Ağustos 2015 14:22

    Ne diyelim, güle güle Ahmet Hocamı diyelim yoksa hoş geldin cinali mi diyelim?