E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAKBANK SURİYE'DE BANKA ALMAK İSTİYOR---

AKBANK SURİYE'DE BANKA ALMAK İSTİYOR

AKBANK SURİYE'DE BANKA ALMAK İSTİYOR
10 Haziran 2010 - 14:33 borsagundem.com

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Sabancı, Suriye'de banka almak için spesifik çalışma olmadığını ama görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Suriye'de banka almak için spesifik bir çalışmalarının olmadığını, ancak konuyla ilgili görüşmeleri sürdürdüklerini söyledi. Reuters'ın sorularına verdiği yanıtta Dinçer, "Suriye'ye birkaç defa ziyarete gittik, ama bir banka alalım diye somut birşey çıkmadı, bence biraz erken. Akbank olarak çevre ülkelerde her türlü aktivite için arkadaşlar çalışma yapıyorlar, ancak net bir şey söylemek şu an için erken" diye konuştu. Suriye Maliye Bakanı Muhammed el-Hüseyin dün akşam Reuters'la söyleşisinde, büyük Türk bankaları ile Suriye'de ortak banka kurma olasılığını görüşmek üzere bir araya geleceğini söylemişti. "Yarın veya ertesi gün büyük Türk bankalarının yöneticileriyle görüşeceğim" diyen Hüseyin görüşeceği bankalar arasında Akbank ve Ziraat Bankası'nın olduğunu belirtmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)