E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAKP'li bakan FB'lileri kızdıracak---

AKP'li bakan FB'lileri kızdıracak

AKP'li bakan FB'lileri kızdıracak
09 Ocak 2012 - 13:55 borsagundem.com

Bakan Bayraktar: Trabzonsporumuzun hakkı olan kupayı almak için çok ince ayarlı çalışma yapıyoruz

TRABZON’da bir açılışa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzonspor’un hakkı olan kupasını almak için çok ince ayarlı bir çalışma yaptıklarını söyledi.
Trabzon Belediyesi’nin yapımını tamamladığı yolun açılış törenine katılan AK Parti Trabzon Milletvekili ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, konuşmasının bir bölümünde Trabzon’un Türkiye için çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Trabzon gülerse Türkiye güler. Trabzon kalkınırsa Türkiye çok büyük mesaj verir. Şimdi bizim hakkımız olan Trabzonsporumuzun kupasını almak için de çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz. İnşallah hakkı olan Trabzonsporumuzun kupasını da Trabzonspor’un müzesine getireceğiz. Allah inşallah bunu bize nasip edecek."
Bayraktar bu sözlerinin ardından törene katılanlardan büyük alkış aldı, açılışın ardından bir grup Trabzonspor taraftarı da Bakan Bayraktar’a bordo–mavi kaşkol taktı.
Vatan

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SÜLOOOOOOOOOOOOOOOO09 Ocak 2012 19:24

    Sen bakansın tarafsız kalacaksın böyle uzun makaleler vermeyeceksin sanane TS,porun kupasından birde diyorsunki trabzon kalkınırsa türkiye kalkınır.sen önce ençok vergi ödeyen ili bir açıklasana.İSTANBUL,76 ,ilin verdiği vergiyi tekbaşına veriyor.sen gene adaylığını oradan koy sakınha istanbula koyma yoksa sandığa gömülürsün.zaten bu yaptığınız son işlerden sonra sizlere kimsenin sahip çıkacağını sanmayın.bende bir AKP,liyim ama yapılanları vede emekliya SSK,lıya yapılanlarıda görünce sağ görüşlü olduğumuz için meclisteki diğer sağ partiye doğru gideriz.

  • FB,ÇE lileri kızdırmayın.09 Ocak 2012 19:16

    SEN TRABZON SPORUN İÇİN İNCE AYARLAR YAPADUR HİÇ AKLINIZA SEÇİM GELMİYORMU OZAMAN BİZLERDE SAĞA SOLA BAKMAKZIZIN SİZLERE OY VERCEĞİME GİDER ONLARA OYUMU ATARIMDA OZAMAN ANLARSINIZ KİMLERLEN UĞRAŞTIĞINIZI.bana sorarsan senin için partimi önemli yoksa kulüpmü dersen ben koyu bir FB,Çe taraftarıyım sandıkta babamı bile tanımam.bana yapılan haksızlığın cezasını tüm seyirciler olarak acısını çıkartırız.sanki bundan önce şike yokmuydu sen karar alsan şike gene olacak.sanki bunu bilmiyormusunuz. sayın BAŞBAKAN .da biliyor zamanında üç büyükler küme düşecekti ama ne oldu hepsi bir birine kıyak geçti.yani birileri şampiyon olamadı ama diğeri ise kümede kaldı.eskiler bunları biliyor .kalkında bunları İZAH. edin.

  • süleyman09 Ocak 2012 15:22

    fenerliler duymasın

  • ORHAN M.09 Ocak 2012 14:13

    BİZ SİZİ ANLADIK SAYIN BAYRAKTAR. AMA İNŞALLAH SİZEDE SEÇİMDE GÜNÜNÜZÜ GÖSTERECEĞİZ.TRABZON MU ÖNEMLİ, FB.LİLERMİ GÖRECEKSİNİZ. MERAK ETME...