E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAKP'ye en çok oy FB'den---

AKP'ye en çok oy FB'den

AKP'ye en çok oy FB'den
30 Ocak 2012 - 08:01 borsagundem.com

Aysal’ın “20 milyon taraftarımız AK Parti’ye oy veriyor” şeklindeki sözlerinden sonra gündeme gelen tartışma ilginç bir boyut kazandı

GALATASARAY Başkanı Aysal’ın “20 milyon taraftarımız AK Parti’ye oy veriyor” şeklindeki sözlerinden sonra gündeme gelen tartışma ilginç bir boyut kazandı.
Konsensus Araştırma Şirketi’nin 2009 ve 2010’da yaptığı iki ayrı ankete göre, Galatasaraylılar içinde AK Parti’yi tercih edenlerin oranı fazla olmasına rağmen, bu partiye en fazla oyu veren taraftar kitlesi Fenerbahçeliler.
Araştırmaya göre, Fenerliler’in yüzde 38.4’ü, Galatasaraylılar’ın ise yüzde 32.7’si AK Parti’yi destekliyor. Sonuçlara göre, AK Parti’ye en çok oyu Fenerliler veriyor ama parti içinde en fazla taraftarı olan kulüp Galatasaray...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet özbire cevap,30 Ocak 2012 19:21

    AKP,tiye enfazla oyun kimin verdiğini belediye seçimlerinde göreceksiniz.bende koyu bir FB,çe taraftarıyım vede AKP,nin üyesiyim,zamanında bizlere yapılan bu haksızlığa karşı seçimlerde kimin hangi partiye oy verdiği önemli değil esas biz FB,Çelilerin hangi partiye oy vereceğiönemli.ben bize yapılan bu haksızlığa karşı sesiniçıkartmayan hükümete sandıkta boykot göstereceğizozaman anlarlar,bakalım GS raylılar tek beşına AKP,yi iktidara taşıya bileceklermi.ben SÖZÜNDE durmeyen hükümet oy kullanmam.