E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAksu Enerji'den Göltaş Enerji'ye ihtarname---

Aksu Enerji'den Göltaş Enerji'ye ihtarname

Aksu Enerji'den Göltaş Enerji'ye ihtarname
11 Mayıs 2015 - 15:28 borsagundem.com

Aksu Enerji, 2014 Yılı Genel Kurul Toplantı tutanaklarına giren konular hakkında Göltaş Enerji’ye ihtarname gönderdi

BORSAGUNDEM.COM-ÖZEL HABER

Aksu Enerji, yüzde 25,45 oranında ortağı olduğu halka açık konumda olmayan Göltaş Enerji Elektrik Üretim A.Ş. şirketine, ‘’şirketin bilançosu ve her türlü borç doğuran işlem ve eylemleri’’ nedeniyle ihtarname gönderdi. 29 Nisan 2015 tarihli ihtarnamede ‘’üçüncü gerçek ya da tüzel kişilerin borç ve alacaklarını temin için herhangi bir şekilde ayni ya da şahsi sorumluluk altına girilmemesini, aksi halde yönetim kurulunun şahsi sorumluluğunun doğacağı’’ vurgulandı. KAP'ta duyurulan bilgiye göre ayrıca, Aksu Enerji’nin yatırımcı ortağı olan Nerox B.V.’nin temsilcisi ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Paşaoğlu’nun genel kurulda dile getirdiği konuların gözardı edilmeyerek dikkate alınmasını ve tekliflerin değerlendirilmesini ve  7 gün içinde bilgilendirme yapılması gerekliliği ihtar edildi.

Aksu Enerji’nin Yönetim Kurulu Üyesi olan Dr. Ahmet Paşaoğlu tarafından, Şirketin en büyük yatırım olan Göltaş Enerji şirketine gönderilen yazıda Göltaş Enerji’nin sektör standartlarının çok çok üstünde bir maliyet yapısı ile yönetildiği belirtilerek şu uyarılarda bulunuldu:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 11,86
En Yüksek: 11,38
En Düşük: 11,21
Değişim 5,99 %
FK: 0,00
PD / DD: 1,62
İşlem Hacmi 2.746.994
Toplam Adet: 243.342
Ağırlıklı Ort.: 11,68
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)