E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlbayrak: Selçuk'un annesi ile golü tahmin ettik---

Albayrak: Selçuk'un annesi ile golü tahmin ettik

Albayrak: Selçuk'un annesi ile golü tahmin ettik
08 Mayıs 2015 - 23:09 borsagundem.com

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, gol sırasında uğur adına Selçuk İnan'ın annesi ile el ele tutuştuklarını söyledi

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, sarı kırmızılı ekibin 1-0 kazandığı Torku Konyaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada kalan maçlardan Mersin İY karşılaşmasını galibiyetle bitirdikleri takdirde yüzde 70 şampiyon olacaklarını söyledi.

Albayrak gol sırasında uğur adına Selçuk İnan'ın annesi ile el ele tutuştuklarını belirterek, "Golü adeta tahmin ettik ve bu uğur getirdi. Artık 360 dakika kaldı. Kalan 4 maçta zor geçecek. Maçlar zor geçiyor. 4 maç kaldı. 
Kalan maçlardan en zoru Mersin deplasmanı olacak. Şampiyonluğun en büyük adayıyız. Mersin maçına iyi hazırlanacağız. Mersin'i yenersek şampiyonluk şansımız yüzde 70 olur... 

Takım şampiyonluğa inandı. Şampiyonluğa inanmış bir takım var. Son dakikaya kadar kopma olmayacak. Şampiyonluğun en önemli noktası birlik berabelik" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)