E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlbayrak'ın çılgın G.Saray projesi---

Albayrak'ın çılgın G.Saray projesi

Albayrak'ın çılgın G.Saray projesi
02 Mart 2012 - 11:21 borsagundem.com

Galatasaray'ın renkli ve bir o kadar da başarılı yöneticisi Abdurrahim Albayrak, geçen seneki seçimden önce verdiği sözü yineledi

Galatasaray'ın renkli ve bir o kadar da başarılı yöneticisi Albayrak, geçen seneki seçimden önce "Tek hayalim kulübe uçak almak" sözünü yineledi.
Deneyimli idareci, "Para biriktirmeye çalışıyorum" dedi. Süper Lig'de zirve yarışını önde götüren Galatasaray'da moraller üst seviyeye çıkmış durumda. Sarı-Kırmızılı futbol takımını hiç yalnız bırakmayan ve teknik direktör Fatih Terim ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yatıp kalkan başarılı yönetici Abdürrahim Albayrak hayalinden vazgeçmedi.
Bir gün gerçek olacak
Camianın renkli ve bir o kadar da başarılı yönetici Albayrak, Geçen sene daha Galatasaray'da Seçimli Genel Kurul'un yapılıp yapılmayacağı belli olmadığı bir dönemde "Tek hayalim kulübe özel bir uçak almak. Bunun için para biriktiriyorum" ifadelerini kullanarak ses getirmişti.
Albayrak, "Bu benim çocukluk hayalimdi. Hala hayalimin peşindeyim. Elimden geldiğince para biriktirmeye çalışıyorum. İnşallah bir gün olacak. Bunun için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullanarak çocukluk rüyasını kısa sürede gerçekleştireceğinin sinyalini verdi.
Yönetim içinde kavga yok
Son günlerde gündeme damgasını vuran Sarı-Kırmızılı yönetim içindeki tartışmalara da değinen deneyimli idareci ilginç ifadeler kullandı.
Albayrak, "Takımımız çok iyi gidiyor. Rakiplerimizle puan farkını oldukça açtık. Her şey iyi giderken bu tarz dedikoduların çıkması doğal. Hiç bir yönetici arasında bir dargınlık yok" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)