E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlbayrak'tan Kaka açıklaması---

Albayrak'tan Kaka açıklaması

Albayrak'tan Kaka açıklaması
21 Ağustos 2012 - 08:10 borsagundem.com

“Umut Bulut’u hocamızın isteğiyle aldık. İyi ki almışız, iyi ki hocamız istemiş” diyen Albayrak, Kaka’yla ilgili iddialar için şöyle konuştu...

G.SARAYLI yönetici Abdurrahim Albayrak, Kasımpaşa karşısında iyi bir galibiyet aldıklarını ve taraftarlarına bayram hediyesi verdiklerini belirtirken, takımı ve özellikle de dün attığı 2 golle yıldızlaşan Umut Bulut’u övdü.
Sarı-kırmızılı takımdaki tüm oyuncuların çok değerli olduğunu vurgulayan Albayrak “Bütün arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Umut, bizim için F.Bahçe maçında 2 gol attı, bir de penaltı yaptırdı. Biz onu yetenekli bir oyuncu olduğu için, hocamızın isteğiyle aldık. İyi ki de almışız, iyi ki de hocamız istemiş” ifadelerini kullandı.
İNÖNÜ’DE YALNIZIZ
DENEYİMLİ yönetici Kaka iddialarını da “Bizde bütün futbolcular Kaka. Hiçbiri Kaka’dan aşağı oyuncu değil” sözleriyle değerlendirdi.
ALBAYRAK İnönü’deki oynayacakları Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak da deplasmana taraftar götürmek gibi bir düşüncelerinin olmadığını da sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)