E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlex gidiyor mu?---

Alex gidiyor mu?

Alex gidiyor mu?
23 Ağustos 2012 - 14:23 borsagundem.com

Spartak Moskova maçında yedek kalan Alex de Souza'ya bakın hangi takım talip oldu

Alex de Souza'nın, Spartak Moskova maçında doksan dakika boyunca kulübede kalması Palmeiras Kulübü'nü harekete geçirdi.
Eski oyuncusu için geçtiğimiz sene de transfer girişimlerinde bulunan Luiz Felipe Scolari yönetimindeki yeşil-beyazlı ekipte, Alex ismi tekrar gündeme geldi. Brezilya basınında yer alan haberlerde önceki girişimlerinden bir sonuç alamayan Palmeiras'ın, Alex ile Aykut Kocaman arasındaki gerginlikten yararlanarak deneyimli oyuncuyu ülkesine döndürmek istediği ifade edildi.
Palmeiras Kulübü Futbol Direktörü Cesar Sampaio yaptığı açıklamada, "Alex ile ilgili son gelişmeler bizim için iyi haber anlamına geliyor. Hemen Scolari ve teknik ekibimizle temasa geçeceğim" dedi. Fenerbahçe kaptanı, Palmeiras forması giydiği dönemde Scolari ile birlikte çalışmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aleyna04 Ekim 2012 17:20

    Alex giderse fenerbahçe biter çoğu insan fenerbahçeyi alex olduğu için seviyor o çok saygılı bütün taımlara saygısı var bütün takımların da ona saygısı var ama artık iş işten geçti hepsi aykut yüzünden bu takımı yönetecek kapasitede değil bunu oda biliyo alex gidince sanki takım tamamen onun olacak oyuncular ona tapacak böyle bişey olmadığını oda biliyo alex olsada olmasada o hep hatırlanacak o bir efsane olarak kalacak seni seviyoruz kaptann.... seni seviyoruz KRALEX güle güle kaptann...... güle güle ALEXX

  • nazlı25 Ağustos 2012 13:23

    alex takımın beynı o kalmalı bence.. F.bahce 10 suz olmamalı

  • baturayersin23 Ağustos 2012 15:33

    hangi avupa maçında katkı sağladıki kaçtane tur geçti sayesinde fener bahçe sivasmaçında rize maçinda gol atsa ne olur atmasa

  • TARFATARLAR hap birlikte.23 Ağustos 2012 14:58

    GÜLE GÜLE ALEX.şansın açıkolsun sen gidincede aykut kocaman kudursun.aykut butakımı yönetebilecek kapasitede teknik adam değil bunu zamanlan idarecilerde anlayacaktır ama iş işten geçmiş olacak.FB,çemize acilen dünya çapında bir teknik direktör lazım.ve iyibirde kulüp başkanı .aykuta sahip çıkanların hepsinin FB ,çemizden temizlenmesi lazım .