E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlex istifa için ne dedi---

Alex istifa için ne dedi

Alex istifa için ne dedi
23 Aralık 2012 - 09:59 borsagundem.com

Efsane kaptan Alex de Souza, Aykut Kocaman'ın istifası için ne yorum yaptı?

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'la problemler yaşadıktan sonra takımdan ayrılan Alex de Souza'dan Kocaman'ın istifası için yorum geldi.
Alex, Fenerbahçeli bir taraftarın Twitter'dan "Aykut Kocaman istifa etti. Mutlu musun?" şeklindeki sorusuna "Neden mutlu olayım?" diye yanıt verdi.
Fenerbahçe'nin Karabükspor ile oynadığı karşılaşmada taraftarların yaptığı Alex tezahüratlarına Brezilyalı futbolcunun cevabı gecikmedi.
Brezilyalı futbolcu, karşılaşma sırasında Fenerbahçe tribünlerinin yaptığı 'I love you Alex' tezahüratlarına İngilizce 'Ben de sizi seviyorum' şeklinde yanıt verdi. twitter'daki takipçilerine yanıt veren Alex de Souza, Karabükspor maçıyla ilgili olarak da 'İzliyorum, çok kötü maç' ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dlbyz23 Aralık 2012 11:46

    futbolun ilahları aykut hocayı koruyamaz yetti o suratsızlığı kendini birşey zannetmesi futbolculuğundan beri sevmem o fenerde oldukca fener bahçeyi tutmayan bir arkadaş gurubumuz var hiç samimi bir ifadesi yok mersin spora onu verin ersun yanalı alın hepimiz fenerli olalım ersun olmazsa aykut hiç olmasın be artık