E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlex İtalya'ya mı gidiyor?---

Alex İtalya'ya mı gidiyor?

Alex İtalya'ya mı gidiyor?
04 Ağustos 2011 - 08:35 borsagundem.com

Fenerbahçeli Diego Lugano’yu kadrosuna katmak isteyen Juventus rotasını değiştirdi

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Torino ekibi, Lugano’nun transferinde sonuç alamaması üzerine Chelsea’li Alex de Costa’yı ilk hedef olarak belirledi. Haberde Lugano’nun Fenerbahçe ile sözleşme yenilemek üzere olduğu savunulurken, Juventus’un, 29 yaşındaki Alex için 10 milyon euroluk bütçe ayırdığı ileri sürüldü.
UEFA’dan 100 top
Spor Toto Süper Lig’den düşürülüp, düşürülmeyeceği büyük merak konusu olan Fenerbahçe’de endişeli bekleyiş devam ederken, UEFA’dan, Eylül ayında başlayacak Şampiyonlar Ligi maçları için özel toplar geldi. UEFA, Şampiyonlar Ligi için özel üretilen Adidas marka yazlık ve kışlık topları, sarı-lacivertli kulübe ulaştırdı. Fenerbahçeli futbolcular, Şampiyonlar Ligi maçlarına alışmak için bu toplarla antrenman yapacak. Bu arada UEFA hafta başında incelemelerde bulunduğu Şükrü Saracoğlu Stadı’nı da Devler Ligi karşılaşmaları için onayladı.
Kocaman’a site
Fenerbahçeli taraftarlar, şike soruşturması nedeniyle zor bir dönem geçiren Aykut Kocaman’a destek olmak için internet sitesi açtı. Sarı-lacivertliler, “www. aykutkocaman.net” adresli sitede, başarılı hocaya olan sevgilerini gösterdiler. İnternet sitesinin girişindeki, “Sen bizim kocaman gururumuzsun” başlıklı yazıda ise duygusal ifadelerle Kocaman’ın başarıları anlatıldı. Milliyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)