E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlex'e Fenerbahçe'den jest---

Alex'e Fenerbahçe'den jest

Alex'e Fenerbahçe'den jest
13 Eylül 2012 - 07:12 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, Alex heykelinin cumartesi yapılması planlanan açılışına katılma kararı aldı

Fenerbahçe’de Alex de Souza krizinin çözüme kavuşması için önemli adımlar atıldı.
Başkan Aziz Yıldırım’ın, sarı-lacivertli taraftarlardan gelen Alex heykelinin cumartesi öğleden sonra yapılacak açılış törenine katılma davetine olumlu yanıt verdiği bildirildi. Teknik Direktör Aykut Kocaman ise törene katılıp bir kez daha Alex’e zeytin dalı uzatmanın hazırlığını yapıyor. Kocaman’ın da daveti kabul ettiği ve törende hazır bulunacağı öğrenildi.
Geçen sezon taraftar girişimi ile kararlaştırılan Alex’in heykelinin yapılması ve Lefter’in Kuşdili’ndeki heykelinin hemen yanına konulması eylemi, araya 3 Temmuz sürecinin girmesi nedeniyle rafa kalkmıştı. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler tam bir yıl hapiste kaldığı için heykel yerine konamamış ve tören sürekli ertelenmişti.
Fenerbahçeli taraftar dernekleri, Alex’in heykelinin açılış törenini 17 Eylül’de gerçekleştirme kararı alırken Aykut Kocaman-Alex de Souza krizi patlamış ve Başkan Yıldırım ile Kocaman, Brezilyalı yıldızı karşılarına almıştı. Sorun rafa kaldırılırken heykelin açılıp açılmayacağı ve Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman’ın törene katılıp katılmayacağı belirsizliğini koruyordu.
Sorunların aşılması için iyi bir adım olması beklenen heykel töreninde Yıldırım, Aykut Kocaman ve kaptan Alex’in bir araya gelmesi bekleniyor. Sarı-lacivertli üçlünün heykel açılışını birlikte gerçekleştirerek yaşanan krize son noktayı koymaları hedefleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)