E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlex'e sürpriz teklif---

Alex'e sürpriz teklif

Alex'e sürpriz teklif
02 Ekim 2012 - 08:13 borsagundem.com

Fenerbahçe ile sözleşmesini fesh eden Alex de Souza’ya ilk teklif Beşiktaş’tan geldi

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçeli Alex’in sözleşmesini fesh etmesinin ardın yaptığı açıklamada “Adam giderken ders verdi. Quaresma, Alex’ten ders almalı. Helal olsun Alex’e. Eğer imkan olsa ve gelmek isterse Beşiktaş’a kapılarımız açık. Türkiye’de iz bırakan ve karakteri ile saygınlığını koruyan örnek bir futbolcu” yorumunu yaptı.
Önce kadro dışı kalıp, daha sonra Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşme sonrası sözleşmesi feshedilerek Fenerbahçe ile yolları ayrılan Alex De Souza'ya Beşiktaş resmi olarak talip olabilir.
2. BAŞKAN AÇIKLADI
Buna göre Beşiktaş'ın 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, gazetecilerle yaptığı sohbette, Fenerbahçe ile yolları ayrılan Alex De Souza'ya, teknik direktör Samet Aybaba'nın onay vermesi durumunda talip olduklarını kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir02 Ekim 2012 08:22

    fenerbahçede yediği ekmeğe ihanet eden adam size ihanet etmezmi sanıyorsunuz. alexi alın başınıza çalın şimdi neden kerhaneye düştüğünüz daha iyi anlaşılıyor.................