E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlex'in başına bu da geldi---

Alex'in başına bu da geldi

Alex'in başına bu da geldi
22 Ağustos 2012 - 10:29 borsagundem.com

Her zaman ‘Fenerbahçe’yi sırtlayan adam’ olan Alex Spartak Moskova maçında bir ilki yaşadı

Alex de Souza Fenerbahçe’de bunu da gördü!...
Sarı- Lacivertli formayı giydiği günden bu yana kırmadık rekor parçalamadık istatistik bırakmayan Brezilyalı yıldız her zaman takımı sırtlayan isim olarak sahne aldı. Sambacı gerek yurt içinde gerekse yurt dışında takımını mümkün olduğunca yalnız bırakmadı. Ancak yaşının ilerlemesiyle birlikte teknik direktör Aykut Kocaman’ın da onu takımdan yavaş yavaş kesme eğilimine girmesi nedeniyle Alex bazı acı gerçeklerle de karşılaşmaya başladı. Bunlardan biri de yedek kulübesine oturmak.
İşte bu bakımdan da dün akşam Alex için bir ilk olarak tarihe geçti. İstatistiklere bakıldığında yıldız futbolcu Sarı-Lacivertli formayı giydiği günden bu yana Avrupa kupalarında tam 60 maça çıkma başarısını gösterirken bu süre zarfında hiç yedek kulübesinde oturmadı. Aykut Kocaman’ın tercihiyle kaptan, dün gece bir ilki yaşayarak ilk kez Avrupa kupalarında bir maçta yedek kulübesinde oturdu. Spartak Moskova karşısında forma şansı bulamayan Alex, bu sezon Vaslui maçlarında ise 171 dakika sahada kalmış ve 1 asist yapmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eski, T..bün lideri.22 Ağustos 2012 10:47

    Ben FB,çe taraftarı olarak aykutunda bu takımda kalacağına inanmıyorum takıma doğru dürüst futbol oynatmayı beceremiyor.aynı DAUM gibi maç 1.0 fır gibiyse üstüne yatmaya çalışırken bir talihsiz gollen ya beraberlik alıyor yada ikinci bir gollen maçıda bırakıyor.afbaiçeye acilen dünya çapında iyi bir antirenör lazım hatta aykutta onunyanında pişmesi lazım .bakın FATİH terime iki almanınyanında sesini çıkartmadan onları izleyerek iyi yol aldı vede başarılı oldu.yakında FB,çe tirbünlerinden AYKUT istifa diye sesler yükselecek ozaman ne yapacak merak ediyorum.ben 50 yaşında biriyim onun futbolculuğu varise benimde futbol görüşüm var.takımlaraı takım yapan o tirübündeki seyircilerdir sen seyirciyi takıma küstürürsen ozamanda senin sonun gelmiş olur. dost acı söyler.