E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlex'in huzuru kaçtı---

Alex'in huzuru kaçtı

Alex'in huzuru kaçtı
27 Haziran 2012 - 07:05 borsagundem.com

Kaptan Alex de Souza, sezon başlamadan kendisi için maç programı çıkaran Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın bu tutumundan rahatsız oldu

Yeni sezonda daha az forma bulacağını öğrenmesi ile birlikte duruma tepki veren Brezilyalı yıldız, futbol literatüründe böyle bir tasarrufun bulunmadığını bildirip, Türkiye’ye döndüğünde konuyu hem Kocaman, hem de yönetimle görüşeceğini kaydetti.
Alex, sezon sonunda biten sözleşmesi nedeniyle yönetimden uzatma isterken, Aykut Kocaman’ın bu şekilde bir değerlendirmede bulunmasını normal karşılamadığını söyleyip, “Ben yaşlı değilim ve oynamaya ne pahasına olursa olsun devam edeceğim” dedi.
Brezilyalı yıldızın yeni sezonda böyle bir tavır ile karşılaşması halinde ayrılmayı dahi düşündüğü bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • takımdan üstün kimse olamaz.27 Haziran 2012 12:36

    CEHENNEM olgit lan yakımsadece sanemı kaldı zaten uzatmaları oynuyorsun birde ahkammı kesmeye çelışıyorsun ben aykutun yerinde olsam seni busene oturtturur futbol hayatınıda bitiririm.sen tatilyap gerideki oyuncularda tatil yapmadan antremana çıksın sen akıllı biri olsan zaten bu açıklamayıda yapmazdın çünki takımın kaptanı sensin sana bu yaptığını yakıştıramadım.

  • 27 Haziran 2012 11:32

    saçmalama aykut