E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlex'in yerine dev isim---

Alex'in yerine dev isim

Alex'in yerine dev isim
16 Ocak 2011 - 23:12 borsagundem.com

Sezon başında Avrupa´dan sezon ortasında da Türkiye Kupası´ndan elenen Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına başladı

macadogru.com'un haberine göre takımın Brezilyalı starı ve beyni Alex´in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar üzerine en az Alex kadar yaratıcı ve etkileyici bir orta saha arayan Fenerbahçe, rotayı bir başka Brezilyalı yıldıza çevirdi.
Fenerbahçe´nin gündemindeki bu Brezilyalı yıldızın Werder Bremen´de yıldızı parlayan, ardından Juventus´a transfer olan ancak orada istediğini bulamadıktan sonra yeniden Bundesliga´ya dönüş yapan ve Wolfsburg´a imza atan Diego olduğu öğrenildi.
Fenerbahçe´nin menajerler aracılığı ile Diego´ya mesaj gönderdiği ve "Sezon sonu görüşelim" dediği öğrenildi. Diego´nun da menajerler aracılığı ile gelen bu teklife "Yeni bir ülke ve transfer heyecan verici olabilir.. Bu seçenekler arasında Türkiye de olabilir. Ancak şu anda tamamen Wolfsburg´a konsantre olmuş durumundayım. Sezon sonunda görüşelim" dediği de gelen bilgiler arasında.
Kulislerde yayılan Diego iddiaları ise şimdiden camiayı heyecanlardırmışa benziyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)