E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAleyna Tilki'nin kılları olay oldu---

Aleyna Tilki'nin kılları olay oldu

Aleyna Tilki'nin kılları olay oldu
30 Ağustos 2018 - 08:37 borsagundem.com

Geçtiğimiz aylarda trafiğe kapalı alanda araba kullanma görüntüleriyle gündeme gelen Aleyna Tilki ehliyetini alır almaz direksiyon başına geçti

Geçtiğimiz aylarda trafiğe kapalı alanda araba kullandığı görüntüleriyle gündeme gelen Aleyna Tilki ehliyetini aldı. Sosyal medya üzerinden direksiyon başına geçtiği görüntüleri paylaşan Tilki, kısa süre içerinden çok sayıda beğeni aldı. Bazı takipçileri ise Aleyna Tilki’nin kollarını eleştirdi.

“VAKTİ GELİNCE HEPİNİZE YOL VERİCEM”

Ehliyetini aldığı gibi lüks arabasıyla trafiğe çıkan Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımına, “Selektör yapma boşa,vakti gelince hepinize yol vericem.” notunu paylaştı.

“SEN ALEYNA TİLKİ’SİN O KOLLARIN HALİ NE”

Tilki’nin takipçilerinden bazıların paylaşıma ilginç yorum yaptı. Tilki’nin kollarındaki tüyleri eleştiren takipçisi, “Ya sen Aleyna Tilki’sin o kılların hali ne.” yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pelin30 Ağustos 2018 09:29

    Aleyna tilki ama insan olduğunu unutan , o daha genç kız ve kollarındaki kıllar ayıp-pis veya günah değil. İster aldırır ister aldırmaz. Bulduğun tek kusurkol kılı oldun, sende kimbilir neler var??? Bu kadar basit birşeyi büyüttüğüne göre