E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivAlfa Romeo'dan Mart ayı kampanyası---

Alfa Romeo'dan Mart ayı kampanyası

Alfa Romeo'dan Mart ayı kampanyası
09 Mart 2011 - 16:42 borsagundem.com

Alfa Romeo Türkiye, lüks küçük sınıftaki temsilcisi MiTo modeli için 31 Mart tarihine kadar sürecek olan kampanyaya start verdi

Alfa Romeo Türkiye, lüks küçük sınıftaki temsilcisi MiTo modeli için 31 Mart tarihine kadar sürecek ve birçok satın alma kolaylığı sunan fırsat kampanyasına start verdi.
Kampanya kapsamında Alfa Romeo MiTo modeli için 2 bin 450 avroya varan özel indirimler sunulurken, avro döviz kuru ise Mart ayı boyunca bütün modellerde 2,10 liraya sabitleniyor.
Serinin 1.4 litre 170 HP'lik Multiair TBi motorla donatılmış ''Quadrifoglio'' (Dört yapraklı yonca) versiyonu, 22 bin 400 avrodan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla ön plana çıkıyor.
Ayrıca 135 HP güç üreten yeni Multiair benzinli motorla kombine edilmiş olarak sunulan TCT kodlu 6 ileri otomatik şanzımanlı Alfa Romeo MiTo versiyonu ise 22 bin 900 avroluk anahtar teslim satış fiyatıyla da sınıfında ekonomik bir seçenek olarak dikkati çekiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • malatya4411 Mart 2011 21:32

    keşke julietta da indirim yapsalarmış.mito lar 2 kapılı bekar aracı. 1.7 motor 245 beygirlik 5 kapılı julietta çıkınca bunlar ellerinde kaldı heralde ama yinede bu italyanlara binilir