E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisALİ KARAKAYA'YA YASAK GELDİ---

ALİ KARAKAYA'YA YASAK GELDİ

ALİ KARAKAYA'YA YASAK GELDİ
04 Haziran 2010 - 07:33 borsagundem.com

Arnkaralı Müteahhit olarak tanınan ve son dönemde ismi büyük tahtalarda sık sık anılan Ali Karakaya, artık yasaklılar listesinde

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), dün çok sayıda isim hakkında suç duyurusunda bulundu. Birçok oyuncuya sürekli işlem şasağı getirdi. Doğan Şirketler Grubu Holding hisse senedindeki olağan dışı fiyat ve miktar hareketlerinin incelenmesi sonucu Ali Karakaya hakkında da suç duyurusunda bulunulması ve işlem yapma yasağı getirilmesi kararı verdi. Ali Karakaya, son dönemde özellikle büyük tahtalarda yüklü alımlar yazarak hisselerde yapay fiyat oluşturmasıyla tanınıyordu. Hatta Karakaya bazı tahtalarda dolaşımdaki hisselerden daha fazla alım yazarak dikkatleri üzerine çekiyordu. Karakaya'nın Doğan Grubu hisseleri dışında bazı büyük hisselerde de pozisyon olduğu öne sürülüyor. Yasak sonrası Karakaya'nın işlem yasağı yediği Doğan Holding, dışındaki portöyünü boşaltması gerekiyor. Bakalım yasak sonrası Karakaya köşesine mi çekilecek, yoksa diğerleri gibi farklı hesapları kullanarak işlem yapmaya devam mı edecek?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)