E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç başkan adaylığı için gereken imzaları teslim etti---

Ali Koç başkan adaylığı için gereken imzaları teslim etti

Ali Koç başkan adaylığı için gereken imzaları teslim etti
18 Mayıs 2024 - 05:12 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkan Ali Koç, 30-31 Mayıs'ta yapılması planlanan olağan seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylığı için gereken imzaları teslim etti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada, başkan adaylığı için iç tüzükte koşul olarak sunulan imzaların Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına teslim edildiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Yüksek katılımla gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz olağan seçimli genel kurulumuzun, 2018 yılından itibaren güçlenen Fenerbahçe demokrasisine yakışır bir şekilde hayata geçmesini; seçim sonuçlarının şimdiden camiamıza hayırlı olmasını dilerim."

İngiliz devinden Ferdi Kadıoğlu'na dev teklif hazırlığı

 

Fenerbahçe'de 'Acun Ilıcalı' sürprizi

 

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu

 

Fenerbahçe'de seçim tarihi belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nebil Yılmaz18 Mayıs 2024 21:28

    Ali Koç başkan, GS şampiyon. Hadi bakalım, mevlam ne eylerse güzel eyler. 2025 Mayıs’ın da FB’lileri yine koca bir hüsran, koca bir hayal kırıklığı bekliyor… Şimdiden tüm FB’lilere geçmiş olsun diyorum..

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA18 Mayıs 2024 09:37

    Ali Koç diyecekse lig başlamadan söylesin ve tüm TFF yabancı kişiler tarafından yönetilsin desin yoksa artık inandırıcılığını yitirir.Bir daha şampiyon olmama lüksümüz yoktur.Cengiz, İrfan, serdar diğer Türk futbolcular modern futbola ayak uyduramayor ve dikine hızlı gidemiyorlar onların acilen değiştirilmesi gerekir.

  • HALİL KOZALAK18 Mayıs 2024 09:35

    Bence Ali Koç şu CHP zihniyeti gibi başarısızlıklarını artık bırakmalı sızlanmayı ve sebeplere sığınmamalı yoksa yine şampiyon olamayız.