E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç Fener'e başkan mı olacak?---

Ali Koç Fener'e başkan mı olacak?

Ali Koç Fener'e başkan mı olacak?
22 Eylül 2011 - 08:08 borsagundem.com

Böyle bir tercih gündeme gelirse Koç ailesinin tavrı ne olur?

Fenerbahçeli bir işadamını bulmuşken şike iddialarını konuşmamak olmaz. Mustafa Bey, Fenerbahçe açısından durumun pek iç açıcı olmadığı görüşünde. Şike iddialarının büyük bir camiayı zan altında bıraktığını, bunun da milyonlarca taraftarı derinden yaraladığını söyledi. Konuyla ilgili görüşmelerinden çıkardığı neticeyi de şu sözlerle aktardı: "Yasanın şikeyle ilgili ağır hükümler içerdiği yeni fark edildi. Ortada bir de çete iddiası var ki böyle bir durumda iddianame 6 aydan evvel hazırlanamaz. Bence en zor kısım da burası." Bu davada Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi'nde tutuklu. Başkanlık koltuğuna vekaleten Nihat Özdemir oturdu. Ama kulislerde Fenerbahçe başkanlığı için en güçlü aday olarak Mustafa Bey'in kardeşi Ali Koç'un ismi geçiyor.
Böyle bir tercih gündeme gelirse Koç ailesinin tavrı ne olur? Mustafa Bey, Fenerbahçe tutkusu ile hayatın gerçekleri arasında bir gelgit yaptı. Masada Koç Holding'in Kurumsal İletişim Müdürü Gökhan Akça da vardı. Akça'nın, "20 milyon taraftar bir gün size övgü yağdırırken bir başka gün küfür edebiliyor." sözlerine Mustafa Bey'den, "Kesinlikle katılıyorum." desteği geldi. Anlaşılan o ki aile Ali Koç'a şimdilik F.Bahçe başkanlığı kapısını aralamak yerine Sarı Lacivertli kulübe yönetim kurulu üyesi olarak katkı vermeye devam etmesinden yana. Seyircisiz oynama cezası, Futbol Federasyonu'nun aldığı ilginç kararla artık kadın ve 12 yaş altı çocuklar hariç şeklinde değiştirildi. Karar ilk kez Fenerbahçe-Manisaspor maçında tecrübe edilecekti ki Mustafa Bey'e "Eşiniz ve çocuklar gidecek mi locada maçı seyretmeye?" sordum. Şu cevabı verdi: "Çocukların okulu var, gidemeyecekler. Ama duyduğuma göre 30-40 bin bilet satılmış, kuyruk varmış statta." Zaman

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)