E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAli Koç o sözleri söyledi---

Ali Koç o sözleri söyledi

Ali Koç o sözleri söyledi
22 Ocak 2016 - 08:00 borsagundem.com

İş adamı Mustafa Koç'un ölümünün ardından kardeşi Ali Koç üzüntüsünü birkaç kelime ile tarif etti

Türkiye’nin en büyük holdingi Koç Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, dün sabah spor yaparken kalp krizi geçirdi. Önce Beykoz Devlet Hastanesi’nde, sonra Amerikan Hastanesi’nde devam eden 4 saatlik müdahaleye rağmen Koç 56 yaşında hayatını kaybetti.
 
Haberi alınca hastaneye koşan Suzan Sabancı Dinçer, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Mustafa Taviloğlu, Cem Hakko, Bülent Eczacıbaşı, Cem Boyner, Ümit Boyner, Murat Özyeğin gibi aile dostu isimler gözyaşlarını tutamadı.
 
O sırada hastanede bulunan Habertürk'ten Meltem Ersoy, Mustafa Koç'un kardeşi Ali Koç'un ilk sözlerini şöyle aktardı;
 
''Bir süre sonra Ali Koç, aşağıya indi. Ben de herkes gibi ağzımda büyüyen kelimelerle ‘Başınız sağolsun’ dedim. Bu beklenmedik ölüm karşısında büyük üzüntü içinde “Hiçbir sorun yoktu. Çok mutluydu, enerjikti, zayıflıyordu, spor yapıyordu. Demek ki (alnını göstererek) burada ne yazıyorsa o” sözleri ağzından döküldü. Sanıyorum ki; bu sözler, dün hastaneye gelen herkesin yüzüne yansıyan ortak ruh halini en güzel yansıtan sözlerdi. Ölüm karşısında herkes çaresiz, alnında ne yazıyorsa o. Türkiye büyük bir ismi çok erken kaybetti ve her ölümde olduğu gibi kelimeler kifayetsiz.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • husamettin..24 Ocak 2016 14:36

    bide bende koc olacağım diye köyünden yola çıkıp koc gibi zengin olup koc un tırnağı bile olamayanlar var...ibret alsınlar..

  • Fahri Erdoğdu23 Ocak 2016 11:59

    Dünyada Mustafa Koç gibi aynı çizgide olan ancak bir kaç insan vardı.Şöyle bakınca zenginlik ve kazançları kendilerine gibi görünsede aslında onlar kendilerini topluma ve insanlığa adamış insanlardır.Giderken servet olarak ne götürülüyorki? Onlar iderken kendi dostlarından ayrı olarak hiç tanımadıkları,hiç bir işleri olmamış benim gibi bir çok insanın sevgi,saygı hayır dualarını alarak gidiyorlar. Bence en makbul olanı budur. Allah rahmet eylesin,ailesine ve sevenlerine de sabır versin Fahri.

  • Fahri Erdoğdu23 Ocak 2016 11:27

    Dünyada Mustafa Koç gibi aynı çizgide olan ancak bir kaç insan vardı.Şöyle bakınca zenginlik ve kazançları kendilerine gibi görünsede aslında onlar kendilerini topluma ve insanlığa adamış insanlardır.Giderken servet olarak ne götürülüyorki? Onlar iderken kendi dostlarından ayrı olarak hiç tanımadıkları,hiç bir işleri olmamış benim gibi bir çok insanın sevgi,saygı hayır dualarını alarak gidiyorlar. Bence en makbul olanı budur. Allah rahmet eylesin,ailesine ve sevenlerine de sabır versin Fahri.

  • MK22 Ocak 2016 22:33

    Rabbim sıralı ölüm nasip etsin boşuna denmiyor. Allah rahmet eylesin. Dünya konjonktüründe gelinen nokta çok rekabetçi ve maalesef kaynaklar yeterli değil.. Bu noktada ulusumuzun refahı için büyük marka ve arkasında da kararlı yönetici ve şirketlere ihtiyaç var. RAHMETLİ ve ailesi buna çok güzel bir örnektir... Rabbim kalanlara sabır versin...

  • Allah rahmet etsin22 Ocak 2016 18:34

    borsada koçun şirketlerine bakınca ne kadar şahsiyetli insanlar olduğunu anlıyorsunuz. adamlara hain, sabatay, yahudi diyenlerin bu ülkeye bu adamlar kadar faydası var mı acaba ? ki bence koçları hedef alanların faydaları yok sadece zararları var. Birileri tabi ki üretecek zengin olacak. Zenginleri kıskanma, hased etme hastalığı var bu toplumda. Kardeşim koçlar olmasa milyon insana sen mi iş evereceksin ? Neymiş baronmuş, zenginmiş. İyi ki böyleleri varda ülkede birkaç bişey üretiliyor insanlar ekmek yiyor

  • gültekin egemen22 Ocak 2016 18:01

    topragı bol mekanı cenet olsun bu insalar laf degil icraat üreten insalar

  • Allah'ın dedigi olur22 Ocak 2016 13:29

    yazida ne varsa O !!!! doktordan oleni diriltiyor, kendi marifetimi????

  • İŞÇİ EMEKLİSİ22 Ocak 2016 12:45

    ALLAH gani gani rahmet eylesin için kan ağlıyor lakin YARADANIMIZA karşı gelinmez. Vadesi bu kadarmış. yüce rabbim dualarımızla kabrini cennet mekan yapsın nur içinde yatsın.

  • dlbyz22 Ocak 2016 10:54

    BAŞIN SAĞOLSUN ALİ TOMBİŞ MAVİ GÖZLÜ GÜLEN ADAM UMARIM CENNET BAHÇESİYLE HAŞIR NEŞİR OLUR ORADA DA DURMAZ KENDİ DOĞASI ORAYADA YANSIR ALLAHIN SEVDİĞİ KULU ERKEN GİTTİ

  • Ozan22 Ocak 2016 10:06

    Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamayın işte o yüzden baron tayfası, bakın 55 yaşında gayet de sağlıklıyken bir anda her şey bitebiliyor. Maddiyata bu kadar önem vermeyin.

  • DURMUŞ AALİ ÇAKROĞLU22 Ocak 2016 09:14

    YATIRIMCISININ HER DAİM HAKIINI KORUYAN KOÇ AİLESİ BAŞINIZ SAĞ OLSUN BİZ KÜÇÜK YATIRIMCILAR ÜZÜNTÜNÜZÜ PAYLAŞIYORUZ ALLAH RAHMET EYLESİN SİZ ÜLKER GRUBU GİBİ Hİ,Ç OLMADINIZ KÜÇÜK YATIRMCILARINI HAKKINI HİÇ YEMEDİNİZ

  • kerem22 Ocak 2016 09:09

    holdingin gerçek kaptanıydı. nur içinde yatsın.. başa ali gelirse herkese de geçmiş olsun!

  • Cengiz DEMİRTAŞ KIRIKKALE22 Ocak 2016 08:28

    ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN ALLAH ĞÜNAHLARINI AFEYLESİN YATTIĞI YER NURLU OLSUN. GERİDE KALANLARA ALLAH UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİNÇ AMİN.

  • timsah1622 Ocak 2016 08:18

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. geride kalanlara sağlık ve sabırlar dilerim. çok güzel söylemiş alnında yazılan. bunu devlete hükümete ve özellikle de rte her türlü zulmü yapmak isteyenlere kapak olsun. vakti gelen herşeyi görür tekrar Allah rahmet eylesin.

  • ERKAN SARIKAYA22 Ocak 2016 08:07

    PATRONUMA ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM MİLYONDA BİR GELEN KİŞİLİK VE ŞAHSİYET ALLAH NUR İÇİNDE YATIRSIN HİÇ BİR KÖTÜ HABERİNİ DUYMADIM BUKADAR PARA İÇİNDE BUKADAR MÜTEVAZİLİK YAPMAKTA Bİ AYRICALIKTIR ..... SÖZÜN BİTTİĞİ YER ...........