E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç'a aile vetosu---

Ali Koç'a aile vetosu

Ali Koç'a aile vetosu
04 Nisan 2012 - 06:47 borsagundem.com

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, 'Ailem Fener yönetiminde kalmamı istemiyor bende delilik var' dedi

Şike operasyonundan sonra yaşadıklarını anlatan Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, başkanlıkla ilgili soruya, “Bende bir delilik var ne olacağı belli olmaz. Mayısta bakacağız, ne olacağı belli olmaz. Benim felsefem önce vatan, ailem ve Fenerbahçe” yanıtı verdi.
FENERBAHÇE Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, 3 Temmuz’dan beri yaşanan süreçle ilgili ailesiyle konuştuğunu belirterek, “Sonuçta yönetim kurulu üyesisiniz. Kulübünüze böyle bir operasyon yapılmış. ‘Sen de gel anlat’ deyip sabah 05.00’te evinize gelebilirler. Aileme ‘Böyle bir durum var, içiniz rahat olsun bu iddiaların hiçbiri doğru değil’ dedim. Yönetime girerken babama ve ağabeyime danışmadım. Mayısa kadar köprünün altından çok su akacak” dedi.
İşimden çok koptum
Ali Koç, TV 8’de katıldığı programda yaşadıklarını şöyle anlattı: “Ailem doğal olarak devam etmememi istiyor. Çünkü işimden çok koptum. Benim şahsi sevdamın aileme bir zarar getirmemesi gerekir. Doğrusunu söylemek gerekirse, bu süreçten sonra ürktüm. Benim de gözümün üstünde kaşım var. Korkacak bir şeyin olması gerekmiyor. İnsan 30 kere düşünmek zorunda kalıyor. Bende bir delilik var ne olacağı belli olmaz. Mayısta bakacağız, ne olacağı belli olmaz. Benim felsefem önce vatan, ailem ve Fenerbahçe.”
Ailede fikir ayrılığı
Koç, ailesinin yönetimdeki görevine devam etmesini istemediğini belirterek, şöyle devam etti: “Açıkçası yönetime girişim biraz emrivaki oldu aileme. Hatta ağabeyim bu şekilde duyumlar alıp bana sorduğunda, inkâr bile etmiştim. Ailem doğal olarak devam etmemi istemiyor ama Fenerbahçe benim şahsi aşkım. Yaşanılanlar korkacak bir şeyim olmasını gerektirmiyor. Bunu eşime ve aileme de açıkladım. Bunun muhasebesini çok yaptım. Bende de bir delilik var. Ne yapacağım belli olmaz. Biz çok fazla göz önünde olmayı seven bir aile değiliz. Bu görevimden dolayı bazı fikir ayrılıkları oldu elbet aile içinde. Babam Beşiktaşlı ancak bütün maçları seyreder. Bana bu süreç ortaya çıktığında, ‘Görevini terk etmek sana yakışmaz sonuna kadar devam et. Ama bunun sonu başkanlıkla bitmesin’ dedi.”
Yıldırım döneminde Fener çağ atlamıştır
GERİDE kalan 13 yılda Fenerbahçe’nin sportif ve ekonomik olarak büyük aşamalar kaydettiğinin altını çizen Ali Koç, şu bilgileri verdi:
Sadece futbol değil, son 5 senede sportif açıdan inanılmaz ivme yakaladık.
5’te 5’i iki kez kaçırdık.
Rakiplerin çok önünde bir performans sergilemekteydik.
Fenerbahçe’nin 30 Haziran’da 71.25 TL olan hisse değeri, ağustos ayında 34’e geriledi.
Şimdi ise 50’nin üzerine çıktı.
Borcumuz 347 milyon TL’den 250 milyon TL’ye düştü.
Şu anki değerimiz 741 milyon dolar.
Üç rakibimizin toplam değeri ise 750 milyon dolar.
Aziz Yıldırım döneminde kulüp çağ atlamıştır.
Başkanımız adaylığını koysa, başka adayın şansı yok gibi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)