E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç’a saldırı girişimi---

Ali Koç’a saldırı girişimi

Ali Koç’a saldırı girişimi
17 Ağustos 2024 - 23:32 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a saldırı girişiminde bulunuldu.

Fenerbahçe - Göztepe karşılaşmasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a saldırı girişiminde bulunuldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe maçında deplasman tribününe giremeyen taraftarlarına destek olmak için gittiği sırada yabancı madde isabet etmesi sonucu yerde kaldı. Ardından sahaya giren bir Göztepe taraftarı Ali Koç'a saldırı girişiminde bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, Göztepe'yle karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç, karşılaşmanın 51. dakikasında deplasman tribününe giremeyen taraftarlar olduğu için tribüne giderek taraftarlarına destek olmak istedi.

Kafasına yabancı madde isabet eden Ali Koç yere düştü ve Göztepe tribününden bir taraftar sahaya girerek saldırı girişiminde bulundu.

Bu gelişmelerin üzerine hakem Kadir Sağlam oyunu durdurdu ve bir süre sonra Ali Koç korumalar eşliğinde sahadan ayrıldı.

Fenerbahçe'ye İzmir'de coşkulu karşılama!  Ferdi kafiledeFenerbahçe'ye İzmir'de coşkulu karşılama! Ferdi kafilede

 

Fenerbahçe, Göztepe'ye konuk olacakFenerbahçe, Göztepe'ye konuk olacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 127,30
En Yüksek: 131,70
En Düşük: 126,90
Değişim -3,27 %
FK: 7,94
PD / DD: -11,04
İşlem Hacmi 282.458.019
Toplam Adet: 2.195.446
Ağırlıklı Ort.: 128,77
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Herhangi birisi18 Ağustos 2024 23:35

    Maalesef türk futbolu üzerine karabulut gibi çökmüş, istediği gibi futbolu yönlendiren medya ve siyasiler bununla mücadele eden Ali Başkanla bile uğraşmakta yazıklar olsun şuradaki yorumları ile insanları kendi çıkarlarına göre yönlendirme gayreti ile dolup taşanlar ile dolu!

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL18 Ağustos 2024 23:07

    Ali Koç yine ülke gündemini değiştirip spor ile hükümete sıkıntılar yaşatmaz umarız.Geçen seneden kalan alışkanlıkları aynen devam etmektedir.Bugün öğreniyoruz ki Ali Koç un sahaya çıkması aslında yasak olduğu halde ortamı germiş ve seyircileri resmen olay çıkması için mi kışkırttı.Oyununla sö z ettireceksin kural hataları ile değil.

  • Mg18 Ağustos 2024 17:51

    Bu şahıs izinsiz şekilde sahaya girmiş ve tribünleri provake etmiştir. Geçen yıl da aynısını yapmıştır ve cezalandırılmalıdır. TFF bu şahsın mali gücünden korkmadan gereğini yapmalıdır.

  • Adil Rekabet18 Ağustos 2024 14:31

    Yağmur eken fırtına biçer. Ali Koç, maalesef yıllardır ülke futbolunun kaosa süreklenmesinde başat rol oynuyor. Her konuştuğu futbolun tüm paydaşlarını irite ediyor. Daha yeni 90 gün hak mahrumiyeti alan bir başkanın sahanın içinde ne işi var. Ona yapılanları onaylamak mümkün değil, sporda şiddete sonuna kadar karşıyım. Bu şiddeti yapan görevli kimse yasal olarak cezasını elbette çekmelidir. Ancak, Ali Koç sahaya hangi hak ve yetki ile girebiliyor anlamak mümkün değil. Yaptıkları ve söyledikleri akıl alır gibi değil. Artık Ali Koç kendisine çeki düzen vermeli, mahalle kabadayısı davranışları bırakmalı. Daha makul olmalı, sinirlerine hakim olması gereken dönem geldi de geçti bile. Koskoca FB kulübünü, asırlık bir çınarı temsil ettiğini hatırlamalı. FB’de bu kadar akil insanlar var, başkan kendine çeki düzen ver demeli. Aslında bir sn önce olağanüstü genel kurulu kararı alınıp, kulüp başkanlığından alınması sağlanmalıdır. Artık FB Başkanı, FB kulübüne zarar vermektedir.

  • YORUM 18 Ağustos 2024 11:54

    üzülerek duygularımı ifade etmek istiyorum ki sen ki koskoca Koç ailesinin bir ferdisin sana böyle rezillikler yakışmıyor çekil git futbol camiasından yazık sana sayın koç

  • ALİ KODUŞ18 Ağustos 2024 11:14

    Kim olur ise olsun bunları yaban yobaz ve cahilleri kınıyorum.Yazık değil Ali Koç sülale olarak spora maddi  ve manevi destek vermektedir.Binlerce kişilere iş vermektedirler.Spor dediğin de nedir ki boş şey kim iyi oynadı ise o kazansın.Resmen sahada güvenlik tebbirleri almayan Göztepeyi kınıyorum ve en az 10 maç seyircisiz ceza verilmelidir.

  • Adil Rekabet19 Ağustos 2024 15:02

    Göztepe’ye niçin ceza verilecek anlamadım. Üstelik Göztepe’nin 31’inci sakikada attığı gol yoktan yere iptal edildi. FB’nin aldığı penaltının uzaktan yakından penaltı ile alakası yok. Bu halde dahi takımın 2-0 öne geçmiş. Başkan Ali Koç’un sahada ne işi var? Böyle bir hakkı ve yetkisi var mı? Aslında kendi takımının motivasyonunu bozmuş olmadı mı? Geçen yıl da aynısını yaptı, takım Sivas ve Konyaspor’u yenemedi, şampiyonluktan oldu. FB, Ali Koç başkan olduğu sürece FB bu şekilde bir ileri iki geri devam edecek. Bu sene BJK geliyor.

  • Pala18 Ağustos 2024 10:34

    90 gün hak mahrumiyeti olan adam çim sahay iniyor. Yaninda silahli korumaları ile. Saha görevlilerinden biri bunu ittirip düşürdü. Ülke tam bir kabile aşiret düzeninde işliyor, kanunlar uygulanmıyor zenginlere, halk kendi adaletini sağlıyor