E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç'tan Federasyon'a veryansın---

Ali Koç'tan Federasyon'a veryansın

Ali Koç'tan Federasyon'a veryansın
07 Haziran 2012 - 14:24 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dinçay ile eski yönetici Ali Koç, basının karşına çıktı

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dinçay ile eski yönetici Ali Koç, basının karşına çıktı. Dinçay ve Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yaptı.
Koç ve Dinçay toplantıda Türkiye Voleybol Federasyonu ile kulüp arasında geçen sezon yaşanan sıkıntıları, Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun (CEV) gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi için Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'na ''Wild Card'' vermeme kararı, Üniversal'ın sponsorluktan çekilme kararı alması, transferler ve yeni sezondan beklentilerin konuşuldu.
Fenerbahçe eski Asbaşkanı Ali Koç basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda şu sıralarda sadece voleybol şubesi ile alakalı sorunları dile getirirken, Türkiyede Voleybol Federasyonu'nun kendilerine yeteri kadar ilgi göstermediğini belirtti.
Ali Koç, "Türkiye Voleybol Federasyonu hem başarılarımızda, hem de bu sıkıntılı süreçlerde yeteri kadar yanımızda olmadı." dedi. Sabah

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)