E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç'tan lig yorumu---

Ali Koç'tan lig yorumu

Ali Koç'tan lig yorumu
12 Temmuz 2011 - 16:18 borsagundem.com

Ali Koç: “F.Bahçe hangi ligde olursa, takip edilen lig de o olur. Küme düşürülsek bile değerimiz asla kaybolmaz.”

ŞAMPİYON olduktan 49 gün sonra “şike skandalıyla” gündeme damgasını vuran F.Bahçe’de başkan Aziz Yıldırım’ın da tutuklanması tüm camiayı şok etti. 1 haftadır olacak senaryolar üzerinde fikir yürütülürken asbaşkan Ali Koç, Bank Asya’ya düşme tehlikesini de kastederek, “Türkiye’de lig F.Bahçe’nin olduğu yerdir. O lig de gerçek ligdir” açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.
YÖNETİMİN son gelişmeleri değerlendirmek için yaptığı toplantıda, “Şartlar ne olursa olsun hukuksal çerçevede kulübün haklarını sonuna kadar savunacağız” fikri çıkarken, Koç, “Türkiye F.Bahçe, F.Bahçe Türkiye” sloganını hatırlatıp “F.Bahçe hangi ligde olursa, takip edilen lig o olur” sözleriyle ilginin her zaman F.Bahçe üzerinde olduğunu hatırlattı.
KOÇ “Gelinen bu noktada bilmeyerek yaptığımız hatalar olmuşsa da F.Bahçe’nin geleceği adına elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz. Hiç kimse ve hiçbir şey F.Bahçe Kulübü’nün adına leke süremez. Her koşulda kulübümüzün ve taraftarımızın haklarını savunacağız. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
‘DEĞERİMİZ DÜŞMEZ’
F.BAHÇE’NİN Türk sporundaki en büyük değer olduğunu vurgulayan Koç, “F.Bahçe her anlamda Türkiye’nin en büyük kulübüdür. Gücümüz camiamızın birlikteliğinden gelmektedir. Bu nedenle küme düşürülsek dahi değerimiz kaybolmaz. Aksine bizim olduğumuz yer kıymetlenir” ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)