E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç'u çıldırttılar---

Ali Koç'u çıldırttılar

Ali Koç'u çıldırttılar
01 Haziran 2012 - 14:34 borsagundem.com

Ali Koç, kendisine "TRT ve NTV'ye talimatla haber yaptırıyor' diyen Trabzonlu gazeteci Ali Savaş'ın üzerine yürüdü

'Şike' davasının 19.duruşması başladı. Duruşmaya hastanede tedavi gören Aziz Yıldırım katılmadı. 8 tutuklu sanık ile aralarında Sadri Şener, Mahmut Şakar ve Şekip Mosturoğlu'nun da bulunduğu az sayıdaki tutuksuz sanık salona getirildi.
Fenerbahçe, kulüp olarak şike davasına müdahillik talebinde bulundu. Talebe itiraz çıkmayınca, Mahkeme Başkanı ara karar alınacağını belirtti.
Fenerbahçe, futbolda şike iddialarına yönelik davada müdahilik talebinde bulundu. Mahkeme Başkanı itiraz olup olmadığını sordu. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e de ismen sordu. Şener itirazının olmadığını belirtti. Duruşma savcısı da talebin kabul edilmesi yönünde görüş bildirdi. Mahkeme Başkanı taleple ilgili ara karar alacaklarını söyledi.
MAHKEMEDE GERGİN ANLAR
Mahkemeye verilen arada Fenerbahçe eski Asbaşkanı Ali Koç, kendisine "TRT ve NTV'ye talimatla haber yaptırıyor' diyen Trabzonlu gazeteci Ali Savaş'ın üzerine yürüde. Trabzonlu yöneticiler ve Şekip Mosturoğlu'nun da dahil olduğu olay büyüdü. Araya giren polisler salonun boşaltılmasını istedi. Olaylar Ali Savaş'ın salondan uzaklaştırılması sonucu yatıştı.
'Şike' davasında, duruşmaya verilen arada Fenerbahçeli yöneticiler ile Trabzonsponlu yöneticiler arasında gerginlik yaşandı. Gerginliğin, duruşmadaki durumu twitter'de paylaşan bir kişiye, eski Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç'un tepkisi üzerine başladığı öğrenildi.
İddiaya göre, duruşmaya ara verilmesinden sonra Ali Koç, twitter'de yalan yanlış bilgiler paylaştığı gerekçesiyle Ali Savaş adlı Trabzonlu gazetecinin yanına giderek tepki gösterdi. Bunun üzerine orada bulunan Trabzonspor kongre üyelerinden sanık Zeki Mazlum da Koç'a "Siz neden karışıyorsunuz." karşılığını verdi. Bu ifadeler üzerine gerginlik çıktı ve Koç ile Mazlum arasında itişme yaşandı. Avukatlar ve diğer yöneticiler araya girerek Koç ve Mazlum'u ayırdı. Taraflar arasında sözlü tartışma bir süre daha devam etti. Araya girenlerin sakinleştirmesiyle olay son buldu.
EKŞİOĞLU: 'ŞU BELGE NİYE SENDEN ÇIKTI' GİBİ SORULAR SORULMASINI İSTERDİM
Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, 'şike' soruşturması ve davası boyunca sadece telefon tapelerine maruz kaldıklarını söyledi. Ekşioğlu, "Burada önce şüpheli yakalanmış sonra şikeyle ilişkilendirilmiş. 19 duruşma oldu sadece telefon tapelerine maruz kaldık. Ortada hiçbir delil yok. 'Şu oyuncu ile para alışverişini gördük, şu belge senden çıktı' gibi sorular sorulmasını isterdim." dedi.
Davanın bugünkü duruşmasında İlhan Ekşioğlu'nun çapraz sorgusu yapıldı. Trabzonspor avukatı Nusret Yılmaz, İlhan Ekşioğlu'na sorular yöneltti. Avukat Yılmaz'ın, "Aziz Yıldırım veya başka yönetici, Trabzonspor ve diğer takımların kadrolarını öğrenme gayreti içinde oldunuz mu?" sorusunu sordu. Ekşioğlu, "Olmuşumdur." diye konuştu.
Ali Kıratlı ile konuşmasında 'yolunda yolunda' gibi ifadeler ile işçiler, kırmızı kart ve kırmızı kart gören işçi konularının geçtiğini sordu. Ekşiolu, "Ali Kıratlı ile aramızda yapmış olduğumuz ticari ilişkiyle ilgili konuşmalardan biridir. Yapmayı düşündüğümüz turnuvada oynayacak oyuncular ile ilgili. Bu konuşmanın ne zaman olduğunu hatırlamıyorum. Öyle konuşmalar yapılıyorki içinden cımbızla çekiliyor bazı kelimeler. Bu konuşmalar iş ilişkisiyle ilgili turnuvayla alakalıdır." diye konuştu. Sabah

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fb li 01 Haziran 2012 17:34

    Sayın Ali KOÇ sizle bütün Fenerbahçeliler gurur duyuyor inşallah en yakın sürede kulübün başına geçer ve büyük başkanımız olursunuz, allah size uzun ömür versin ve başımızdan eksik etmesin...

  • ö.s01 Haziran 2012 15:29

    evet ntvspor fbtv gibi rezillik diz boyu