E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAliyev'den Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu---

Aliyev'den Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu

Aliyev'den Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu
18 Ağustos 2024 - 09:42 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile telefonda görüştü. Aliyev, orman yangınları için geçmiş olsun dileklerini iletti


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, orman yangınları nedeniyle geçmiş olsun dileğini iletti, 1 söndürme uçağı görevlendirdiklerini söyledi.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye ile Azerbaycan ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı.

Görüşmede, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, orman yangınları nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Azerbaycan'dan yangınlarla mücadeleye destek

Aliyev, orman yangınlarıyla mücadelede Azerbaycan'ın her türlü desteği vermeye hazır olduğunu, bu çerçevede bir yangın söndürme uçağının Türkiye'deki çalışmalara katılması için talimat verdiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Azerbaycan halkının desteğine teşekkür ederek, Türkiye ile Azerbaycan kardeşliğinin böylesi günlerde daha da perçinlendiğini belirtti.

Alevlerle mücadele devam ediyor: Orman yangınlarında son durumAlevlerle mücadele devam ediyor: Orman yangınlarında son durum

 

Büyükada'da çıkan yangın söndürüldü Büyükada'da çıkan yangın söndürüldü

 

Orman yangınlarıyla ilgili 7 kişi gözaltına alındıOrman yangınlarıyla ilgili 7 kişi gözaltına alındı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)