E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlman taraftarlar ile PKK yandaşları arasında kavga---

Alman taraftarlar ile PKK yandaşları arasında kavga

Alman taraftarlar ile PKK yandaşları arasında kavga
19 Ekim 2019 - 22:48 borsagundem.com

Köln'de PYD/PKK lehine düzenlenen mitingden dönen terör örgütü yandaşları ile Rot-Weiss Essen taraftarları arasında kavga çıktı.

Alman 4. lig futbol takımlarından Rot-Weiss Essen taraftarları ile terör örgütü PYD/PKK yandaşları arasında trende kavga çıktı.

Köln'de terör örgütü lehine düzenlenen mitingden dönen PYD/PKK yandaşları ile futbol takımı taraftarları arasında trenin Düsseldorf Havalimanı durağına yaklaştığı sırada bilinmeyen nedenle kavga çıktı.

Köln'den Hamm kentine giden RE1 numaralı tren, çıkan kavga nedeniyle yaklaşık bir saat duraktan hareket edemedi. Olay yerine polisin gelmesiyle terör örgütü yandaşlarıyla futbol taraftarları birbirinden ayrıldı. Kavga sonrası trenin koridorlarında ve koltuklarında kan lekelerinin olduğu belirtildi.

Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, trenin Düsseldorf'a yaklaştığı sırada meydana gelen ve yüzden fazla kişinin karıştığı kavgada yaralananlar oldu.

Olay nedeniyle bazı tren seferlerin aksadığı ve gecikmeler yaşandığı aktarıldı. Kavgaya karışanlar trenden indirildikten sonra trenin seferine devam ettiği kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Börü 20 Ekim 2019 22:20

    Pkk ... başınıza daha çok bela açacak ..eteğimizi öpün sizi kurtaralım..akşam yemeğine kalmaz temizleriz..ama önce gelip etek öpeceksiniz

  • Reha Aydın20 Ekim 2019 16:24

    Berber arkadaşın dediği gibi gerçekten almanlarin ve pkk ya kucak acanlarin iyi günleri yakın gelecekte buraların cehenneme döneceğini görecekler.... Besle kargayi oysun gözünü.... O zaman bizi anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak.

  • Perişan20 Ekim 2019 08:30

    Pkk demek lağım demek, yıkanmamak demek, kokmak demek, sorun, kavga dövüş demek. Aşırı sağcıları salın pkk lıların, sorunlu, sahtekar mültecilerin üstüne kurtulun hepsinden

  • Berber20 Ekim 2019 04:14

    Bunlar iyi günleriniz daha çok olacak hadi hayırlı traslar

  • hayat19 Ekim 2019 23:29

    Avrupalılar, artık gerçeklerin farkına varırsa bu eşkıyalar oralarda da barınamayacak.