E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarAlmanya Çalışma Bakanı: İşsizlikte ılımlı bir artış görülebilir ---

Almanya Çalışma Bakanı: İşsizlikte ılımlı bir artış görülebilir

Almanya Çalışma Bakanı: İşsizlikte ılımlı bir artış görülebilir
14 Şubat 2010 - 23:54 borsagundem.com

Almanya Çalışma Bakanı Ursula von der Leyen bu yıl işsizlikte ılımlı bir artış görülebileceğinei ve ortalama işsiz sayısının 3.7 milyon kişi olmasını beklediğini açıkladı.

Bakan'ın Bild am Sonntag dergisinde pazar günü yer alan açıklamalarında "İşsizlik oranı krizin süren etkileri ndeniyle artmaya devam edecek ancak bu gerçekten çok büyük bir felakete yol açmayacak. Yine de işsizliğin 4 milyon kişiye yaklaştığı bir kaç zor ay yaşayabiliriz." ifadeleri yer aldı. ///////////////////////////////////// Alman VDA, global oto piyasasında bu yıl yüzde 4 artış bekliyor Alman oto üreticileri birliği VDA'nın başkanı Matthias Wissmann, global oto ticaretinin bu yıl yüzde 4 artmasını ve toplam 52 milyon adet yoldu aracı satılmasını beklediğini söyledi. Wissmann'ın Hamburger Abendblatt dergisinde yer alan açıklamalarında bu yıl oto talebinin özellikle Asya, Güney Amerika ve Rusya'da artmasının beklendiği dile getirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)