E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarALMANYA, YUNANİSTAN'I KURTARACAK - FT DEUTSCHLAND---

ALMANYA, YUNANİSTAN'I KURTARACAK - FT DEUTSCHLAND

ALMANYA, YUNANİSTAN'I KURTARACAK - FT DEUTSCHLAND
09 Şubat 2010 - 21:47 borsagundem.com

Financial Times Deutschland gazetesi'nin internet sitesinde yer alan bir haberde Alman Hükümeti'nin Yunanistan'ı kurtarmaya yönelik çok taraflı bir paket üzerinde çalışmaya başladığı öne sürüldü

Almanya'da yayınlanan Financial Times Deutschland gazetesi'nin internet sitesinde yer alan bir haberde Alman Hükümeti'nin Yunanistan'ı kurtarmaya yönelik çok taraflı bir paket üzerinde çalışmaya başladığı öne sürüldü Gazete haberin kaynağının Angela Merkel Başkanlığındaki merkez sağ hükümetin üst düzey bir üyesi olduğunu belirtti. Alman Parlamentıosu'nun yönetici üyesi Michael Meister, FT Deutschland'a yaptığı açıklamada hükümet partilerinin temel endişesinin euro'yu istikrar içinde tutmak olduğunu söyledi. Alman Hükümeti: Yunansitan'a yardımla ilgili alınmış bir karar yok Alman Hükümeti adına bir açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Ulrich Wilhelm ise Almanya'nın Yunanistan'a yönelik bir acil yardım konusunda henüz alınmış bir kararı olmadığını belirterek, gazetenin haberini yalanladı. Kurtarma paketi haberleri ile dolar karşısında sert bir yükseliş yaşamış olan euro Wilhelm'in açıklamaları sonrasında kazanımlarının bir kısmını geri verse de dünkü değerine göre önemli bir yükselişle işlem görmeye devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)