E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaVadeli İşlem BorsasıAlo VOB hattı açıldı---

Alo VOB hattı açıldı

Alo VOB hattı açıldı
29 Temmuz 2011 - 11:06 borsagundem.com

Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nın (VOB), kur riskini yönetmek isteyen şirketlere özel bir danışma hattı açtığı bildirildi

VOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ALOVOB Danışma Hattı, bugünden itibaren kur riskine maruz şirketlere hizmet vermeye başladı. Özellikle kurlardaki oynaklığın arttığı dönemlerde, vadeli işlem sözleşmelerinin nasıl kullanılabileceğinin daha kolay anlaşılabilmesi açısından danışma hattının önemli bir adım olduğu belirtildi. 
Tüm reel sektör şirketlerin kullanımına açık ALOVOB Danışma Hattı'nın 444 7 862 (444 7 VOB) mumaralı telefondan hafta içerisinde 09.00-17.30 saatlerinde hizmet verileceği kaydedildi. 
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 
''ALOVOB Danışma hattı herhangi bir çağrı merkezi değildir, doğrudan VOB uzmanlarının hizmet verdiği kurumsal bir iletişim hattıdır. Şirketler tarafından kur riski yönetimi hakkında sorulan sorulara VOB uzmanları tarafından anında cevap verilebileceği gibi, zaman zaman yapılacak detaylı değerlendirme sonucu mümkün olduğu kadar kısa zamanda olmak kaydıyla sonradan cevap verilmesi de mümkün olacaktır. Özellikle ihracatta rekabet gücümüzün artmasının önemli bir unsuru olan kur riski yönetimi konusunda ayrıca talep halinde eğitim programları da düzenlenecektir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)