E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAlphan Manas’a haciz şoku…---

Alphan Manas’a haciz şoku…

Alphan Manas’a haciz şoku…
07 Haziran 2012 - 12:02 borsagundem.com

Geçtiğimiz haftalarda Ege madencilik'le ilgili iflas erteleme kararı aldıran Alphan Manas'ın holdingine haciz geldi

Saab’a yatırım haberleri, elektrikli araba şirketleri alım haberleri ile medya’da uzun süre yer işgal eden Alphan Manas’a şok bir haciz geldi. Mart ayında Yeniköy Mahallesi yol yalısı evine haciz gelen Manas'ın şimdi de Brightwell Holdings şirketine haciz geldi.
Geçtiğimiz haftalarda Alphan Manas Ege Madencilik şirketindeki borçlarını ödeyemez duruma gelince 23.5.2012 tarihinde İvrindi Asliye Hukuk Mahkemesi'nden 2012'ye 102 esas numaralı kararla bir yıllığına iflas erteleme kararı aldırmıştı.
Dün Alphan Manas’a ait Brightwell Holdings şirketinin merkezi olan Maslak, Park Plaza Eski Büyükdere Caddesi No:22 Kat 20 adresindeki ofisine haciz geldi. Ancak bu sefer masa, sandalye, telefonlar ve özel kasasına kadar bütün ofis eşyalarına haciz konularak kaldırılıp götürüldü.
Ege Madencilik şirketinde iflas erteleme ile bir anlamda bir yıllığına hacizden korunan Alphan Manas’ın bu sefer de Balyalılar Madencilik, Manas Denizcilik adlı şirketlerinin karşılıksız çekleri nedeniyle hacize uğradığı söyleniyor.
Alphan Manas’a ait 34 HED 35 Plakalı Mercedes, 34 GM 7623 plakalı Peugeot ve 34 MNS 41 Cadillac markalı arabalarına da Beyoğlu SGK, Gaziosmanpaşa V.D. , Balıkesir SGK, Beşiktaş SGK kurumlarınca haciz işlemi uygulanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)