E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın 1283 direncinin üzerinde ---

Altın 1283 direncinin üzerinde

Altın 1283 direncinin üzerinde
09 Kasım 2017 - 18:22 borsagundem.com

Altın fiyatları dollar endeksinin yaşadığı düşüşün etkisiyle bugün son üç haftanın en yüksek seviyesine yükseldi.

BORSAGUNDEM.COM

Altın fiyatları dollar endeksinin yaşadığı düşüşün etkisiyle bugün son üç haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. ABD'nin vergi tasarısına yönelik belirsizlikler, doların değer kaybetmesine neden olurken, altın fiyatlarına destek verdi.

Aralık vadeli altın sözleşmeleri şu sıralarda 3.5 dolar ve yüzde 0.3 oranında yükselişle 1287.10 dolardan işlem görüyor. Fiyatların günü bu seviyelerde tamamlaması halinde Ekim ayının ortalarından bu yana en yüksek kapanış rakamı yakalanmış olack. Söz konusu sözleşme dün 1283.70 dolarla 19 Ekimden bu yana en güçlü kapanışını yaşamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Altın fiyatları09 Kasım 2017 20:00

    Altın fiyatları suni olarak yükseliyor talep iyice azaldı ve sürekli çıkarılan bir maden olay sadece forex piyasasında birkaç milyon dolarla dönüyor sonuçta bu materyal birilerinin elinde ve onlarda bundan memnun ama piyasanin tek yönlü olması her zaman sağlıksız sonuçlar doğurur.fiyat düşecek çıkacak ki piyasa canlansın.