E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın 1.700 doları aşabilir---

Altın 1.700 doları aşabilir

Altın 1.700 doları aşabilir
27 Nisan 2012 - 14:27 borsagundem.com

Infinity Trading Corp.'un teknik analizine göre, altın flama formasyonunu kırarsa 1.700 doları aşabilir

Infinity Trading Corp.'un teknik analizine göre, altın fiyatları, flama olarak adlandırılan formasyonu yukarı yönde kırarsa, ons başına 1,700 doların üzerine çıkabilir.
İnfinity'nin başkanı Fain Shaffer, flama formasyonunun, fiyatlar için yukarı ve aşağı trend doğrularının bir üçgen oluşturacak şekilde kesişmeleri ya da birbirlerine yaklaşarak bir flama şekli almaları durumunda ortaya çıktığını ve bu formasyonda aşağı band 1,613 dolar ve yukarı band 1,681 dolar seviyelerinde olduğunu söyledi. Shaffer, ayrıca, fiyatların, New York vadeli altın kontratların dün 13 Nisan'dan bu yana ilk kez 20 günlük hareketli ortalamasını yukarı yönde kırmasının ardından ralli yapabileceğini belirtti.
Medford, Oregon'dan telefon yoluyla analiz yapan Shaffer, "Piyasa bir miktar güç gösterdi ve yukarı yönde kırma olabilir" dedi.
Dün Haziran vadeli altın kontratları New York Comex piyasada yüzde 1.1 yükselerek ons başına 1,660.50 dolardan kapandı ve 12 Nisan'dan bu yana en hızlı artışını gösterdi. Bu kontratın 20 günlük hareketli ortalaması 1,651 Dolar yakınında. Fiyatlar bu ay yüzde 0.7 düştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)