E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz Piyasaları'Altın 5 bin dolara yükselebilir'---

'Altın 5 bin dolara yükselebilir'

'Altın 5 bin dolara yükselebilir'
22 Eylül 2012 - 12:16 borsagundem.com

Bank of America, altın fiyatları için uzun vadede önemli yükseliş bekliyor

Bank of America Merrill Lynch analistleri, altının ons fiyatının uzun vadede 3 bin-5 bin dolar seviyesine yükselebileceğini tahmin etti.
BAML´den MacNeil Curry, ´´Altına odaklanacağız. Eninde sonunda altının 3 bin 5 bin dolar arasında işlem görebileceğini düşünüyoruz. Bu elbette birkaç ay içerisinde olmayacak fakat uzun vade için yukarı trenddeyiz´´ dedi.
BAML´den Sabine Schels ise, ´´Emtia piyasaları için şimdi en iyi öykü altın´´ diye konuştu.
Schels, altının gelecek altın ayda 2 bin Dolar seviyesine çıkacağını, 2014 sonunda ise 2400 dolara yükselebileceğini belirtti.
Merkez bankalarının agresif gevşek parasal politikalarının altın fiyatlarını yükselteceği belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kadir22 Eylül 2012 20:48

    bu kadar da sallanmaz be kardeşim.. 3 bin 5 bin dolar.. yuh.. 2014 sonuna 2400 dolar derken 5 bin dolara da 2025 yada 2050 yılında derler herhalde..

  • NEHİR ER/MALİ ANALİST21 Eylül 2012 23:50

    gel gel yapıyor bunlar eldeki stoğu cahil milletlere itelemek için pohpohluyorlar,eğer abd batacak gelecekte diyorlarsa dedikleri doğru o zaman dolar örneğin 1 dolar o.10 kuruş olur yok işler abd de iyi olacak diye görüyorlarsa o zaman da altın satılır her yerde para işlere,emlağa,yönelir yani altın çok düşer,kaldı ki altın alınıp bir kenarda durur ya da kulakta göğüste,parmakta etrafa bakar bakar durur ne faiz getirir ne de başka bir gelir sadece artarsa prim yapar yoksa hava of the civa.Demek ki altın artacaksa abd de işler kötü beklenecek,düşme beklenecekse işler iyi olacak demektir gerisi palavra ve manüplasyondur.