E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın dip dip gidiyor---

Altın dip dip gidiyor

Altın dip dip gidiyor
23 Ekim 2012 - 20:48 borsagundem.com

Altın, doların güçlenmesiyle beraber son 6 haftanın en düşük seviyesine geriledi

Altın, daha güçlü doların sarı metale alternatif yatırım olacağı söylentileriyle New York'ta son 6 haftanın en düşk seviyesine geriledi.
ABD Dolar Endeksi, 5 İspanya bölgesinin kredi notunun Moody's tarafından düşürülmesinin ardından bir döviz sepeti karşısında son bir haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Fransız sanayi güveni 3 yılın en düşük seviyesine geriledi. Altın, Fed tarafından 13 Eylül'de açıklanan üçüncü tur parasal genişlemeden bu yana kaydettiği kazancı, bu ay yaşadığı yüzde 4'lük değer kaybıyla sildi.
Infinity Trading Corp. başkanı Fain Shaffer, "İspanya, piyasaların yönünü belirlemeye devam ediyor ve insanlar dolara doğru hareket ederek, riskli araçlardan uzak duruyor" dedi.
Aralık vadeli altının onsu gün içerisinde 1,705.10 dolara kadar geriledikten sonra New York saatiyle 11:21'de yüzde 0.9'luk düşüşün ardından 1,711.10 dolar oldu. Aralık vadeli gümüşün fiyatı ise yüzde 1.1 değer kaybederek 31.885 dolar oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vedat Kardeş;24 Ekim 2012 07:39

    vedat kardeş, teknik analizle kandırılan borsa yatırımcılarından olma.Dandik teknik analizler yüzünden hala borsa adam olamıyor.En iyisi sen rasyo,temel analiz bilgisi edin,ona göre hisse al.

  • vedat24 Ekim 2012 00:51

    trakya cam hissesini anlamış değilim bir hisse hergün düşermi?öneri listesinde dün al verenlerdeydi hisse, bu gün sat verenlerde.al verirken düştü şimdi sattada düşer.ohh ohh.bu ne lahan bu ne turşu.