E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın düşüşünü sürdürüyor---

Altın düşüşünü sürdürüyor

Altın düşüşünü sürdürüyor
21 Temmuz 2015 - 06:40 borsagundem.com

Altın, Fed'in faiz artırımına yaklaşması ve bunun da doların yükselmesine neden olması ile birlikte düşüşünü dokuzuncu güne taşıdı

Altın vadeli kontratları, altın destekli exchange traded fonlarındaki (ETF) altın varlıklarının yaklaşık yedi yılın en düşük seviyesine inmesi ile birlikte, düşüşünü dokuzuncu güne taşıdı ve küresel krizin başlangıcı sayılan Lehman Brothers Holdings Inc.'ninbatmasından bu yana en uzun düşüş dönemini gerçekleştirdi.

Ağustos vadeli altın kontratları, New York Comex piyasasında, yüzde 1 düşerek ons başına 1,095.90 dolara kadar indikten sonra, Singapur saati ile 09:21'de 1,102.90 dolara geldi. Dokuz günlük bu düşüş, Lehman'ın iflas başvurusunda bulunmadan dört gün öncenin tarihi olan 11 eylül 2008'den bu yana en uzun düşüş dönemini işaret ediyor. Vadeli kontratlar Pazartesi günü 1,080 dolar ile Şubat 2010'dan bu yana en düşük seviyesini görmüştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)