E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın düşüşünü sürdürüyor---

Altın düşüşünü sürdürüyor

Altın düşüşünü sürdürüyor
18 Aralık 2012 - 19:35 borsagundem.com

Altın fiyatları, iyileşen mali uçurum beklentileriyle son 3 seansın ilk düşüşünü yaşadı

Altın, ABD Temsilciler Meclisi lideri John Boehner'ın "yedek plan" çağrısının, yasa yapıcıların mali uçurum konusunda bir anlaşmaya yakın olduğu iyimserliğini artırmasıyla son üç seansta ilk kez düştü.
Boehner ve Başkan Obama, Ocak ayında otomatikmen devreye girecek olan mali uçurumu engellemek için görüşmelere devam ederken, Boehner'ın 1 milyon doların üzerinde kazananların vergisini artırmaya yönelik bir "B Planı" hazırlayacağı konuşuluyor.
R.J. O'Brien & Associates Chicago kıdemli emtia brokerı Phil Streible, "Altında, diğer her şeyden daha fazla heyecan görüyoruz" dedi.
Şubat vadeli altının onsu New York saatiyle 11:11'de yüzde 0.3 değer kaybederek 1,693.70 dolardan işlem gördü. Fiyatlar gün içerisinde yüzde 0.4'lük bir artışı görürken, Cumhuriyetçi bir senatör anlaşmaya yakın olunmadığını dile getirdi.
Mart vadeli gümüşün onsu ise yüzde 0.1 yükselerek Comex'te 32.31 dolardan işlem gördü ve bu yılki kazancını yüzde 16'ya çıkardı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)